Odličan izbor

Karneval kod kuće? Znamo gdje možete pronaći fine krafne i kostime za velike i male

Life

Foto: iStock

Foto: iStock

Karnevala možda nema, ali to ne znači da u toplini vlastitoga doma i u krugu obitelji, ne možemo organizirati ugodno druženjeOve nam je godine pandemija koronavirusa praktički otela peto godišnje doba i po prvi puta nećemo moći uživati u svim čarima Riječkog karnevala.


Iako nam svima nedostaje povorka na Korzu praćena smijehom i dobrom zabavom uz drago nam društvo, ne smijemo se prepustiti letargiji.


Karnevala možda nema, ali to ne znači da u toplini vlastitoga doma i u krugu obitelji, ne možemo organizirati ugodno druženje uz maske i krafne jer, što je karnevalsko ludilo ako niste prikladno maskirani i ako vam kuća ne miriši po najukusnijim krafnama?


Pretvorite dnevni boravak u trasu za najbolju maškaranu povorku, Foto: iStock


Savršen kućni karneval uz maske
Ne treba vam puno da uveselite sebe i svoje najmlađe i organizirate maškaranu povorku, makar od dnevnog boravka do kuhinje. Vaši najmlađi će se oduševiti kostimima, a samo nebo je granica kada je u pitanju mašta.


Odaberite kostim princeze, bubamare, vatrogasca ili omiljenih super junaka Batmana i Spidermana i vaš kućni karneval može početi. Savršenu masku možete napraviti i uz periku: odaberite šarenu periku i poigrajte se šminkom pa ćete se u tren pretvoriti u klauna.


Crna perika savršeno će stajati imidžu rockera, a uz ledeno plavu periku zablistat ćete kao omiljeni lik iz popularnog crtića “Frozen”; ne sumnjamo da će mališani biti oduševljeni vašim trudom.


Uz malo truda, bit će ovo najbolji Karneval do sada! Foto: iStock


Nek’ se širi miris ukusnih krafni


Među omiljene karnevalske grickalice osim fritula često radimo i krafne. Bilo da su punjene marmeladom ili čokoladom, tople i posute šećerom, oduševit će sve ukućane.Poigrajte se čokoladnim mrvicama, šarenim komadićima i glazurama te svoje krafne pretvorite u mala kulinarska čuda.
Uz malo truda, savršeni Riječki karneval u kućnom izdanju, može započeti. Mi već jurimo u Lidl po ove ukusne krafne i neodoljive maske za pripremu u posljednjem trenu.


Srećom, stigla je i aplikacija Lidl Plus uz koju možemo aktivirati kupone i skenirati ih na blagajni pa će nam svaka kupovina sada biti još lakša.


Riječ je o aplikaciji koju preuzmete s Google Play-a ili Apple Store-a i svakim korištenjem dobivate Otkrivalicu koja donosi iznenađenja u vidu posebnih kupona.


Novi kuponi dostupni su u aplikaciji svakog ponedjeljka i četvrtka pa već nekoliko dana unaprijed možemo planirati kupovinu zahvaljujući najavi kupona koji stižu.


Sve što je potrebno kako bi se popust primijenio jest aktivirati kupon i skenirati aplikaciju na blagajni.


___


Sadržaj nastao u suradnji s partnerom Lidl