Y2K trend

Efektni nokti inspirirani vodenim mramorom ponovno su se vratili

Mija Dropuljić

FOTO: IG@phoebesummernails

FOTO: IG@phoebesummernails

Bili su trend lakova za nokte 2000-tih i slave svoj povratak

Uz Watermarble Nails za proljeće se oslanjamo prije svega na jednu stvar: puno boja. Ovaj trend laka za nokte već je bio viđen gotovo posvuda u 2000-tima i sretni smo što ga se konačno opet može vidjeti na našim noktima!


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Lizzie (@lizzieedizzy)Watermarble Nails ili nokti od vodenog mramora izgledaju dramatično šareno koliko i divlje. Poanta je da možete jednostavno pomiješati različite boje lakova za nokte, a posebna stvar u vezi s izgledom je da možete stvoriti mramorniji izgled s bojama koje odaberete – i to je lakše nego što se u početku čini.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Thrive Nails London 🌿 (@thrivenails)Ako želite sami isprobati ovu tehniku, ne morate nužno ići u salon za nokte. Jer dizajn laka za nokte zapravo se lako može rekreirati kod kuće.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Phoebe 🩷 (@phoebesummernails)Prije nego počnete, trebali biste zaštititi svoje nokte baznim lakom. Zatim možete nanijeti bijeli lak za nokte ili drugu neutralnu boju i pustiti da se dobro osuši. Nakon toga u posudu stavite mlaku vodu i pažljivo dodajte kap laka za nokte u boji po izboru. Zatim dodajte drugu boju laka za nokte.Nastavite s koliko god želite različitih boja lakova za nokte i na kraju sve zajedno zavrtite čačkalicom kako biste stvorili uzorak mramornog izgleda. Sada pažljivo umočite nokte u vodu i provjerite je li uzorak postavljen preko noktiju. Pustite da se sve dobro osuši i vatom i odstranjivačem laka za nokte “očistite” sav višak laka oko nokta. Za kraj sve zapečatite nadlakom – i vaši nokti od vodenog mramora su spremni!