Jesen stiže, dunjo moja

Boje lakova za nokte koje ćemo obožavati u hladnijim danima

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Pripremite se za atmosferične boje i bogate tonoveIako trenutno još uživamo u toplim zrakama ljetnog sunca, imajte na umu da nam se bliži prijelazno razdoblje te se psihički i modno pripremite za jesen. Jednu stvar ne smijemo zaboraviti: naše nokte. Koje će boje lakova za nokte biti u trendu u hladnim mjesecima?


Slana karamela 


Nova varijanta dobro poznatog nude tona je nježna slana karamela. Ova nijansa je svjetlija od klasične ljetne preplanulosti s ljetnog godišnjeg odmora. Jednostavnoj manikuri daje mekani i svježi osjećaj koji nas podsjeća na posljednje zrake ljetnog sunca.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli The Mani Club (@themaniclub)Dubinski plava
Već popularna boja laka za nokte ljeti, plava nas ne napušta ni u jesen. Dubok, bogat ton savršeno pristaje hladnijem vremenu, a da pritom nije previše jednoličan i taman. Osim toga, ide uz gotovo svaki outfit!


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)Metalik krom


Modeli na jesenskim revijama u Bronxu i Bancou, kao i na jesensko-zimskoj reviji Dion Lee, imali su srebrne kromirane nokte. Dovoljna potvrda da će metalik manikure postati trend noktiju ove jeseni. Srebrni ili zlatni izgled lako možete dočarati u studiju za nokte ili ga imitirati sami kod kuće posebnim kromiranim prahom ili lakom za nokte.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Imarni (@imarninails)Nježna ružičasta


Dok je ljeti fokus bio na jarko ružičastim i fuksija tonovima, u jesen se trend pruža više prema nježnim bojama. Nježna i puderasta interpretacija ružičastog tona još uvijek je aktualna, samo malo diskretnija od svog prethodnika.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli The Mani Club (@themaniclub)Žad zelena


Elegantna i zagasita, seladonsko zelena postaje pravi hit u svijetu manikure. Boja žada koju poznajemo i kao sivo-zelenu nijansu na jesen će dominirati noktima. Prigušeni ton podsjeća na prizemljenu prirodu i spokoj i priprema nas za hladnu sezonu.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli The Mani Club (@themaniclub)