Pool nails

Ako ste u potrazi sa savršenom ljetnom manikurom, isprobajte nokte za bazen

Mija Dropuljić

FOTO: IG@samrosenails

FOTO: IG@samrosenails

Predivne nijanse plave

Najnoviji trend nail arta su nokti inspirirani odsjajem vode u bazenima i izgledaju jednako ljetno kao što im ime govori.


Ovi nokti dolaze, kao što ime sugerira, u raznim nijansama plave. Baš poput pjenušave bazenske vode na ljetnom svjetlu, daju našim noktima ultra svjež izgled.


Efekt podsjeća na svijetle uzorke na podu bazena i daje dizajnu noktiju vrlo poseban štih.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Samantha 🌹 (@samrosenails)Iako nokti inspirirani bazenom izgledaju iznimno komplicirano, lako ih možete rekreirati kod kuće.


Sve što vam treba jesu pripadajući lak za nokte u plavoj boji, lak u prljavo bijelom tonu, alat za točkanje i tzv. blooming gel koji se može nabaviti u drogerijama.


Posebna formula potonjeg osigurava da se različite boje lakova za nokte stapaju jedna u drugu i izgledaju ujednačeno.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli casey (@iamcaseface)Prvo nanesite sloj temeljnog premaza i ostavite da se temeljito osuši. Zatim upotrijebite bijeli lak za nokte. Idealno bi bilo koristiti takozvani pucketajući lak za nokte, koji osigurava male pukotine na laku za nokte čim se stvrdne.


Nakon toga nanesite sloj Blooming Gel na vrh. Pazite da se ne osuši, a zatim svoju plavu boju nanesite alatom za točkanje ili tankim kistom.


Blooming Gel pomaže da se obje boje stope jedna s drugom na vašim noktima. Na kraju nanesite sloj nadlaka i vaši neodoljivi ljetni nokti su spremni za pokazivanje, na bazenu, plaži ili na poslu!