I'm up all night to get lucky

4 horoskopska znaka kojima bi se moglo “posrećiti” za blagdane. I to poprilično

Sanda Milinković

Foto: iStock

Foto: iStock

Tko će odšetati svoj "hod srama" okupan svjetlom blještavih božićnih lampica?Astrolozi su za blagdansku sezonu predvidjeli kojim će se horoskopskim znakovima posrećiti. Tko bi mogao provesti blagdane u zagrljaju posebne osobe? Koga čeka poljubac života pod imelom? Tko će odšetati svoj “hod srama” okupan svjetlom blještavih božićnih lampica, a koga će dočekati doručak u krevet nakon izrazito ispunjene zajedničke večeri?


“Sretna sam što mogu reći da će većina horoskopskih znakova imati nešto za slaviti kada su u pitanju ljubav, seks i romantika ove blagdanske sezone”, kazala je astrologinja Kristina Semos za Bustle.


Bik


Bikovima je Venera u osmoj kući čitavu blagdansku sezonu. Semos kaže da to znači seks, intimnost i sjedinjavanje s drugom osobom. “Bit ćete neodoljivo seksi i moći ćete ostvariti duboku vezu s potencijalnim partnerima. Samo se potrudite izaći iz spavaće sobe da bi obitelji poželjeli sretnu novu godinu!”, kaže Semos.


Lav
Zvijezde su za Lavove predvidjele spojeve, zadovoljstvo, kreativnost i pronalazak prave ljubavi. “Ako ste slobodni, utjecaj Venere od 15. prosinca do 8. siječnja, učinit će vas vrlo privlačnima. Šanse su da se ostvari i dugoročna veza, a Venera će donijeti više romantike i zabave onima koji se već nalaze u romantičnoj vezi.


Vaga


Ovaj je horoskopski znak već primio raniji božićni poklon i to od svemira. Prema Semos, Saturn im stiže u petu kuću romantike, kreativnosti i ljubavi baš uoči blagdana. Važan je datum 21. prosinca za kojeg kaže da će biti prekretnica u pronalasku prave ljubavi, spojeva, seksa i zadovoljstva.


Strijelac


Svi vole Strijelca koji inače nema problema s pronalaskom partnera, ali prema Semos, njihov će magnetizam najviše doći do izražaja sredinom prosinca i početkom siječnja. Puni mjesec u Raku na 29. prosinca, zapalit će osmu kuću seksa i intimnosti. “Vrlo je vjerojatno da će vam se posrećiti i da ćete podijeliti vrlo duboko iskustvo u tjednu nove godine”, kaže Semos.


Ulala.