Kraljevski doručak

Sve ste već probali? Donosimo novih 16 ideja za brže i lakše mršavljenje!

Life

Foto: Arhiva

Foto: Arhiva

Ako niste spremni na velike promjene, izdvojili smo za vas 16 savjeta i trikova za brže mršavljenje. Odaberite najbolje za sebe.Mnogo je načina na koje možete u kratkom vremenu izgubiti na težini. Premda većina uključuje promjenu u prehrani i više kretanja, ne svodi se sve na omjer ugljikohidrata i bjelančevina ili vježbanje do iznemoglosti.


Jedan od trikova je – jedite kraljevski doručak. Najbolji doručak je onaj koji će vas zasititi i pomoću kojeg ćete se lakše nositi sa žudnjama za hranom tijekom ostatka dana. Pobrinite se da on uključuje namirnice kao što su jaja, grah, grčki jogurt, orašasti plodovi, povrće, voće i cjelovite žitarice.


Vjerovali ili ne, i pisanje dnevnika može vam pomoći da skinete suvišne kilograme. Istraživanje objavljeno u časopisu Perspectives on Psychological Science potvrdilo je da osobe koje vode dnevnike prehrane jedu oko 15% manje od onih koji to ne čine.
Pripazite na vikende!


Istraživanje objavljeno 2012. godine u časopisu Obesity potvrdilo je da ljudi obično konzumiraju dodatnih 115 kalorija po danu vikenda.


Ako zapisujete što jedete, lako ćete prebrojiti kalorije. Pritom, ako mislite da konzumirate 1 700 kalorija dnevno, dodajte još 170 kalorija na to procjenu. Šanse su da je novi broj točniji. Njemu prilagodite svoje prehrambene navike.


Ostale trikove za vitku liniju otkrijte na Krenizdravo.hr