Test

5 stvari koje tvoj dečko nikad neće napraviti ako te doista voli

S.M.

Foto: Pexels

Foto: Pexels

Seks znači da mu se sviđate, jel' tako? NE! Seks jednostavno znači da želi orgazam.

Ponekad se u vezama miješaju signali, igraju se mentalne “igrice” i ponekad kao da nismo sigurni na čemu smo točno s drugom stranom.


Iako nema garancija, iskopali smo pet stvari koje vaš partner nikada neće napraviti ako vas doista voli.


Ne želi raditi planove


Kada ste zajedno onda vam je odlično, ali kada ste razdvojeni, od njega nema ni traga ni glasa. Ako predložite dan i vrijeme za spoj, pristat će, a onda vam se neće javljati do kasno navečer. Nemojte trošiti vrijeme na osobu koja ne želi uživati u planiranju zajedničkog vremena s vama.


Razgovara o bivšima


Normalno je u vezu ući s nekakvom prtljagom iz one prethodne, a ponekad se u razgovoru dotaknemo i bivših partnera. Dijeljenje informacija je sasvim prirodno, ali ako čujete da priča o specifičnoj bivšoj i to prilično učestalo, onda ju još nije prebolio.


Seks je u redu, ali nema razgovora


Seks znači da mu se sviđate, jel’ tako? NE! Seks jednostavno znači da želi orgazam. Možete stalno voditi ljubav i seks može biti odličan, ali nije garancija ljubavi.


Ako se nađete u situaciji da s njime ne možete razgovarati o tome što vam se sviđa ili ne, a on ne želi pričati o intimi, onda nam zvuči kao da nije dovoljno emotivno zreo. Bar ne za ozbiljnu vezu.


Nikad vam nije potpuno ugodno s njime


Ako ste odrasla žena koja se (pretjerano) brine oko toga što će obući kada je blizu njega, razmišlja je li u redu spustiti kosu iz punđe ili slično, onda on nije prava osoba za vas. Zašto? Zato jer će te se zbog prave osobe uvijek osjećati ugodno i neće vam pasti na pamet razmišljati što on misli jer će vas učiniti snažnom, sigurnom i opuštenom.


Neće inicirati kontakt


Zabavno vam je zajedno, šaljete si urnebesno smiješne poruke, ali sve je to zahvaljujući tome što ste prva počela. Ako se doista sviđate dečku, on će se javiti. To je jednostavno najuniverzalnija istina na svijetu.