TIBOR HALILOVIĆ

Sjajno otvaranje sezone za bivšeg igrača Rijeke: Halilović zabio odlučujući gol za Heerenveen te bio igrač utakmice

Portal Novi list

Tibor Halilović

Tibor Halilović

Bivši veznjak Rijeke je kompletirao čak 80 posto svojih dodavanja i uputio tri udarca prema golu (ukupno dva u okvir), a zahvaljujući njemu Heerenveen je pobjedom otvorio novu sezonu protiv ekipe koja je prošle sezone ostvarila promociju u prvi rang.



RIJEKA Bivši veznjak Rijeke Tibor Halilović odlično je započeo novu sezonu u nizozemskom Heerenveenu. Njegova ekipa jučer je minimalno pobijedila Go Ahead Eagles, a jedini zgoditak na susretu zabio je upravo Halilović.


Hrvatski nogometaš u sedmoj je minuti pospremio loptu u mrežu suparničkog vratara Warnera Hahna i tako zabio prvi pogodak u novoj sezoni nizozemskog prvenstva, a zbog odlučujućeg karaktera njegova gola proglašen je igračem utakmice. Osim toga, 26-godišnjak je kompletirao čak 80 posto svojih dodavanja i uputio tri udarca prema golu (ukupno dva u okvir), a zahvaljujući njemu Heerenveen je pobjedom otvorio novu sezonu protiv ekipe koja je prošle sezone ostvarila promociju u prvi rang.





Bivši igrač Rijeke i prošle se sezone prilično dobro snašao u Nizozemskoj. Nastupajući za Heerenveen upisao je 22 nastupa u svim natjecanjima u koje je utkao dva pogotka, a novu je kampanju započeo vrlo uspješno.