Tibor Halilović

Bivši veznjak Rijeke pojačao Jakirovićev Dinamo: “Želim pomoći u obrani naslova prvaka”

Portal Novilist.hr

Tibor Halilović/Foto PIXSELL

Tibor Halilović/Foto PIXSELL

Halilović je karijeru započeo u Dinamovoj školi, a još je igrao za Lokomotivu, Wislu Krakow te Rijeku, prije odlaska u nizozemski klub. Najveći trag je ostavio u Rijeci



RIJEKA Tibor Halilović i službeno je postao novi igrač Dinama. Bivši veznjak Rijeke vratio se u svoj matični klub potpisavši ugovor kao slobodan igrač jer je ranije ovoga ljeta sporazumno raskinuo ugovor s Heerenveenom. U Nizozemsku je otišao iz Rijeke u siječnju 2021. godine uz odštetu od 1.5 milijuna eura.


– Iznimno sam sretan i uzbuđen zbog povratka u svoj Dinamo. Velika mi je čast i zadovoljstvo ponovno nositi plavi dres i jedva čekam dati svoj maksimum na terenu kako bih pomogao momčadi u postizanju glavnih ciljeva – obrane naslova prvaka i što boljeg plasmana na europskoj sceni. Hvala i klubu što mi je omogućio povratak u Dinamo. Na meni je da opravdam očekivanja i da se što prije uklopim u momčad trenera Jakirovića – rekao je nakon potpisa.


U Heerenveenu dolaskom novog trenera nije dobivao zadovoljavajuću minutažu te je odlučio promijeniti sredinu.




Halilović je karijeru započeo u Dinamovoj školi, a još je igrao za Lokomotivu, Wislu Krakow te Rijeku, prije odlaska u nizozemski klub. Najveći trag je ostavio u Rijeci, a ključne golove je zabio u dva finala Kupa (2019 i 2020), u kojima je Rijeka i osvojila Rabuzinovo sunce.