Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 1
Sutra: 3° 3° 1
12. prosinca 2019.
Ispis članka: Valeri Bojinov ostaje u Rijeci: Hvala svima na prilici, jedva čekam pripreme - Novi List

NoviList.hr

Valeri Bojinov ostaje u Rijeci: Hvala svima na prilici, jedva čekam pripreme

Bugarski napadač

5. lipanj 2018 12:24

Napisao: P. N.

Vjerujem da ćemo biti pravi, da ćemo imati dobru momčad i da iduće sezone možemo zajedno napraviti odlične rezultate, zaključio je Bojinov

Valeri Bojinov / Foto: S. DRECHSLER

Valeri Bojinov i iduće sezone nosit će dres Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka, priopćeno je na službenim stranicama kluba.

"Bugarski napadač produžio je ugovor na godinu dana i pridružit će se momčadi na početku priprema. Bojinov je u Rijeku stigao u veljači 2018. pridruživši se bijelima na pripremama u Portugalu.

- Na početku moram se zahvaliti predsjedniku Damiru Miškoviću i treneru Matjažu Keku koji su mi dali priliku, ali i Srećku Juričiću i Ivanu Manceu, ma svima u klubu jer primljen sam na najbolji mogući način, rekao je Valeri Bojinov.

Bugarski napadač pokazao se kao dobri duh riječke svlačionice, pozitivac u svakom pogledu koji je svojim iskustvom koje je stekao u zavidnoj karijeri, spreman pomoći suigračima.

- Zadovoljan sam u Rijeci, hvala klubu na prilici. Veselim se idućoj sezoni, pripremama s ekipom. Vjerujem da ćemo biti pravi, da ćemo imati dobru momčad i da iduće sezone možemo zajedno napraviti odlične rezultate, zaključio je Valeri Bojinov za stranice kluba.