Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
29. ožujka 2020.
Javnost zgrožena

Video koji je zgrozio javnost: Tetovirali 10-godišnjaka kod kuće, a njegova je majka sve snimila

Foto YouTube screenshot
Foto YouTube screenshot
Autor:
Objavljeno: 28. rujan 2018. u 7:28 2018-09-28T07:28:20+02:00

Majka dječaka bila je svjesna što se događalo, a očito i suglasna s time, budući da je snimala kako tetoviraju ruku njenog 10-godišnjeg sina.

Na internetu se pojavila snimka tetoviranja 10-godišnjeg dječaka koji sjedi na krilu nepoznate djevojke, dok iza kamere stoji ni više ni manje nego njegova majka koja je očito bila suglasna s cijelim događajem.

U šokantnom videu koji je zaprepastio korisnike interneta, vidi se kako dječak razgovora s djevojkom na kojoj sjedi dok mu ruku tetovira 16-godišnji mladić, prenosi Mirror.

U videu je jasno da dječak nije preplašen, no u više navrata pita hoće li tetoviranje uskoro biti gotovo.

Dječakova majka očito je bila svjesna svega, budući da je snimila cijeli događaj koji se odvio u njihovu domu u Ohiu, SAD.

Fotografija podijeljena na društvenim mrežama pokazuje dječakovu novu tetovažu u obliku slova "S" na njegovoj desnoj ruci.

Prema ABC6-u, lokalna policija nije sigurna treba li privesti majku i zbog čega, jer nisu sigurni je li kakav zločin zapravo počinjen. Policajci su posjetili dječakov dom i uvidjeli da 10-godišnjak nije ugrožen.

- Dječak je zapravo rekao da je sam tražio tetovažu, rekao je poručnik Rick Herring te nadodao da telefoni postaje nisu prestali zvoniti otkako se slučaj proširio internetom.

- Dobili smo pozive iz više različitih država od ljudi koji su zabrinuti za dječakovu dobrobit, rekao je Herring.

Na društvenim se mrežama oglasila i Misty Harrington-Stachler, majka djevojke koja drži dijete tijekom tetoviranja, uz komentar da njena kćer nije učinila pravu stvar uključivši se u ovo, kao ni sama majka, no tvrdi da to dijete nije zlostavljano ili zanemarivano.

- Kada imate ljude koji tuku starije ljude ili uistinu zlostavljaju vlastitu djecu, svi šute. A sada su se svi našli govoriti. Kao da nitko od vas nikad nije donio pogrešnu odluku, zaključila je Misty Harrington-Stachler.

Cijeli video možete pogledati na ovom linku.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.