Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 17° 1n
Sutra: 17° 17° 1n
7. travnja 2020.
Infrastruktura užitka

Pametna kutija za pizzu pretvara se u stolić za krevet. Idealna je za studente i - mamurne nedjelje

Foto YouTube screenshot
Foto YouTube screenshot
Autor:
Objavljeno: 13. listopad 2018. u 7:49 2018-10-13T07:49:15+02:00

Ako krevet, serija i pizza odgovaraju opisu vašeg idealnog opuštanja, ovo je izum koji će cijelo iskustvo podići na jednu sasvim novu razinu uživanja.

Konačno ste dočekali dan za izležavanje u kojem ne želite da išta stoji između vašeg kreveta i seriju koju bingate? Mamurni ste? Ili naprosto studirate? U tim okolnostima pizza je obično brzo i efikasno rješenje koje udovoljava svim kriterijima vašeg grešnog opuštanja.

No jedna kanadska franšiza otišla je korak i time oduševila sve ljenjivce kojima je i sjesti za stol u te, po naravi horizontalne dane - previše.

Tako je Boston Pizza osmislila jednostavnu ideju za koju niste ni znali da vam treba - pametne kutije za pizzu koje se u nekoliko jednostavnih koraka mogu pretvoriti u stolić za krevet. Tako pizzu možete jesti u udobnosti svog kreveta, bez straha od neželjenih mrlja ili, ne daj bože, pretjeranog naprezanja.

Kutija je dizajnirana tako može čvrsto držati pizzu, a pritom dozvoljava dovoljno prostora da vam noge prođu ispod poslužavnika, prenosi Mirror.

Foto YouTube screenshot

- To je jednostavna ideja, no mnogo truda i razmišljanja je uloženo da bi zapravo funkcionirala. Bilo je tu dosta faktora koji su se morali uzeti u obzir. Kutija je morala  biti dovoljno visoka da stane preko nogu osobe, a opet dovoljno niska da se ugodno može jesti. Morali smo zaračunati prosječnu dubinu kojom netko uroni u krevete s prosječnom širinom nogu, težinom pizze, a lista računa samo se nastavlja, rekao je Paul Little, kreativni direktor u marketinškoj agenciji John St koja je osmislila kutiju.

- Znam da zvuči smiješno, no znati da će neki sretnici sada moći udobno jesti pizzu u krevetu, čini sve vrijednim, zaključio je Little.

Ova ideja, koja je vjerojatno mnogim nedjeljama u krevetu dala posebnu draž, još nije zabilježena na našim prostorima.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.