Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
29. ožujka 2020.
Nije odustajao

video 'Jorge, jesi li to stvarno ti?': Nakon pune tri godine našao izgubljenog psa. Pogledajte dirljivi susret

Foto YouTube screenshot
Foto YouTube screenshot
Autor:
Objavljeno: 13. listopad 2018. u 7:47 2018-10-13T07:47:14+02:00

Vlasnik je susret snimio od trenutka kada je dozvao psa koji ga je odmah prepoznao i od sreće se počeo nekontrolirano glasati.

Prije tri godine 62-godišnji Giorgi Bereziano izgubio je svog psa Jorgea kojeg je igra slučaja vratila vlasniku, a dirljivi je susret zabilježen i videom.

Bereziano od svog psa nikad nije odustao. Mjesecima je u Tbilisiju lijepio letke i šetao gradom, no nade je s vremenom bilo sve manje.

Sve do nedavnog poziva, tri godine nakon, kada je vlasnika nazvao radnik iz opernog i baletnog kazališta u Tbilisiju koji je u blizini uočio psa koji odgovara Jorgeovom opisu. Unatoč tome što je već primio više krivih dojava, Bereziani ni ovog puta nije gubio nadu te je dojurio ispred kazališta gdje se uistinu nalazio njegov izgubljeni pas.

Vlasnik je cijeli susret snimio, od trenutka kada je dozvao psa koji ga je odmah prepoznao i od sreće se počeo nekontrolirano glasati.

Njušeći vlasnika da se uvjeri je li to uistinu on, pas je prednjim šapama skočio na Georgija, kao da se nalazi u trenutku nevjerice.

Na snimci se može čuti i oduševljenog vlasnika koji govori "Jorge, jesi li to ti? O Jorge, to si stvarno ti! Dragi moj dečko, kako si, kako si?".

Presretni se dvojac vrati kući gdje je izgubljeni ljubimac s jednakim oduševljenjem pozdravio i ostale članove obitelji, u ovi trenuci beskrajne sreće preplavili su cijeli internet.

Daily Mail navodi da i dalje nije jasno gdje je pas bio protekle tri godine, no žuta oznaka na njegovu uhu, koja se vidi u videu, znači da je Jorge maknut s ulice u nekom vremenu da bi prošao kontrolu, no s obzirom na to da je bezazlen za društvo, cijepljen je, steriliziran i pušten.

Gruzija, a posebice glavni grad, imaju visok postotak pasa lutalica. Službene brojke predviđaju oko 50 tisuća pasa koje se nalaze na ulici.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.