Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
21. listopada 2019.
"Chin Shelf"

Jeste li već isprobali pozu o kojoj svi bruje? Glavni je hit na društvenim mrežama

FOTO/ kyual, Instagram
FOTO/ kyual, Instagram
Autor:
Objavljeno: 11. rujan 2019. u 7:28 2019-09-11T07:28:00+02:00

Poza je naoko slična onoj dobroj staroj "filozofskoj", samo u novoj verziji.

Početkom ljeta smo pisali o tada najtrendi pozi na Instagramu. Radilo se o "flamingo pozi" u kojoj smo mogli vidjeti mnoge manje i više poznate zvijezde društvenih mreža. Nakon što su ljetom dominirali kokteli, pokazivanje znaka za mir iz plićaka, lagane modne kombinacije i šareni luftići, stiglo je vrijeme za novu trendi pozu zbog koje će korisnici društvenih mreža na fotografijama izgledati u trendu i pritom lijepo istaknuti lice.

VT. prenosi da nam je stigla poza naziva "Chin Shelf" ili u slobodnom prijevodu "brada kao polica". Riječ je o pozi koja uključuje naslanjanje brade na prst jedne ruke ili stavljanje obje ruke u blizinu brade. Poza je naoko slična onoj dobroj staroj "filozofskoj", samo u novoj verziji.

Poza za super fotku se čak naziva i "zavodljivom", a usvojile su je natjecateljice popularne emisije "Love Island" - Amber Davies i Olivia Attwood, ali i jedna od najpraćenijih zvijezda društvenih mreža - Khloe Kardashian.

FOTO/Instagram

Fox News prenosi da za ovaj najnoviji bizarni trend samo trebate "podignuti jedan prst i staviti ga ispod brade". Za "ekstra" bodove, suptilno nagnite glavu na stranu i lagano razdvojite usnice. 

FOTO/Instagram

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.