Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
29. siječnja 2020.
Doček Sv. Nikole

Paljenjem božićne rasvjete i nastupom vrtićaraca krenuo Advent u Viškovu

Foto TZ Viškova
Foto TZ Viškova
Autor:
Objavljeno: 6. prosinac 2018. u 22:00 2018-12-06T22:00:00+01:00

Posjetitelji su se mogli ugrijati uz topli čaj, fritule i kekse koje su dijelile aktivistice Crvenog križa

VIŠKOVO Paljenjem božićne rasvjete uz prigodni program započeo je Advent u Viškovu. Na trgu ispred crkve Sv. Mateja okupila su se djeca dječjih vrtića Viškovo, Zvončica, Loptica, Malik i Maza zajedno sa svojim tetama, roditeljima, ali i brojnim posjetiteljima. Brojni vrtićarci u razgovoru s voditeljicom dali su svoje odgovore na pitanja gdje živi sv. Nikola, kako stigne na vrijeme podijeliti sve darove djeci te što su sami dobili na poklon.

Najočekivaniji dio programa bio je dolazak Svetog Nikole kojeg su mališani dočekali s oduševljenjem. On je, zajedno sa svojim anđelima, podijelio slatkiše svoj djeci. Posjetitelji su se pak mogli ugrijati uz topli čaj, fritule i kekse koje su dijelile aktivistice Crvenog križa. Uslijedio je glazbeni nastup dječjih vrtića izvođenjem božićnih pjesama koji je izmamio osmjeh na lica svim posjetiteljima.

Paljenjem božićne rasvjete i zajedničkim nastupom vrtićaraca svih dječjih vrtića priveden je kraju program prvog dana Adventa u Viškovu uz poziv na dolazak i na ostale programe koji su pripremljeni tijekom Adventa u Viškovu.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze