Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
1. travnja 2020.
Ne igrajte se

Tko nema propusnicu, dobiva kaznu 30 tisuća kuna: Policija je jučer samo upozoravala, danas već piše prijave

Foto Davor Kovačević
Foto Davor Kovačević
Autor:
Objavljeno: 25. ožujak 2020. u 10:03 2020-03-25T10:03:49+01:00

Još danas smo tolerantni, ali od srijede ide puna primjena. Tko nema propusnicu, dobit će prijavu inspektoratu, a prva kazna za prekršitelje bit će oko 30.000 kuna rekao je jučer Ladislav Bece, načelnik PU osječko-baranjske

Prometne kolone, negdje duže i od kilometra, na ulazima u sve veće hrvatske gradove okarakterizirale su prvi dan primjene zabrane izlaska građana iz njihovih mjesta prebivališta, piše u srijedu Jutarnji list.

Policija jučer još nije u potpunosti počela primjenjivati ovu mjeru, što njeni pripadnici i sami priznaju, a bilo je vidljivo i na terenu, navodi dnevnik.

Još danas smo tolerantni, ali od srijede ide puna primjena. Tko nema propusnicu, dobit će prijavu inspektoratu, a prva kazna za prekršitelje bit će oko 30.000 kuna rekao je jučer Ladislav Bece, načelnik PU osječko-baranjske.

Ipak, i policijaje primijenila, baremjučer, različite metode nadzora kretanja građana. Primjerice, iz Zagreba možete izaći bez problema, ali kontrola vas čeka na ulazu u grad.

U Splitu se kontrolira i ulaz i izlaz iz grada. Policija je ipak građanima dala još jedan dan da se prilagode novim mjerama. Jučer u ranim popodnevnim satima i sami smo se osvjedočili kako je zapravo lako izaći, a teško ući u grad Zagreb, donosi Jutarnji list.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.