Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
25. siječnja 2020.
Slavlje pobjednika

ANDRO BUŠLJE 'Uz ovakvu publika, te Bijača i Fatovića nismo nikako ni mogli izgubiti'

Foto Vedran Karuza
Foto Vedran Karuza
Autor:
Objavljeno: 9. travanj 2018. u 9:14 2018-04-09T09:14:37+02:00

Njegovi momci su nakon osvajanja zlatne medalje slavljem pokazali koliko im je bilo stalo osvojiti titulu najboljih u Rijeci. Vrijedi to i za iskusnog bekovskog majstora Andra Bušlju, čovjeka koji je u karijeri osvojio sve što se osvojiti moglo

Riječani su uživali nakon finala gledajući kako hrvatski reprezentgativci na čelu s kapetanom Androm Bušljom primaju pobjednički pehar i zlatne medalje. Pjesma na tribinama, ples pobjednika na pobjedničkom postolju nakon što je čelnik HVS-a Predrad Sloboda uručio zlatne medalje majstorima iz momčadi izbornika Ivice Tucka.

– Istina da je bilo naporno igrati četiri utakmice u četiri dana, ali smo dobro odgovorili i tim izazovima. Lijepo je bilo vidjeti naša izdanja na ovom turniru i samo mogu reći da sam sretan i ponosan što sam na čelu jedne ovakve momčadi. Riječ je o sjajnim momcima i svi zajedno smo u našu kolekciju donijeli još jedan trofej – rekao je Ivica Tucak.

Njegovi momci su nakon osvajanja zlatne medalje slavljem pokazali koliko im je bilo stalo osvojiti titulu najboljih u Rijeci. Vrijedi to i za iskusnog bekovskog majstora Andra Bušlju, čovjeka koji je u karijeri osvojio sve što se osvojiti moglo.

– Normalno da nam je itekako bilo stalo osvojiti ovaj trofej. Mi igramo za hrvatsku reprezentaciju, mi predstavljamo Hrvatsku – rekao je Andro Bušlje. – Ovdje smo pokazali odlično izdanje od početka do kraja turnira, u biti smo iz utakmice u utakmicu bili sve bolji i bolji. U subotu, i sada u finalu nismo mogli izgubiti uz ovakvu publiku kakva je bila ova na Kantridi. Isto tako i uz dva sjajna pojedinca, vratara Marka Bijača i Lorena Fatovića.

Spomenuti junaci sa Kantride, Bijač i Fatović, su bili još pod dojmom utakmice.

– Pokazali smo da smo izuzetna ekipa – rekao je Bijač, sigurni ključar hrvatskih vrata. – U finalu je u početku bilo malo nesigurnosti u obrani, dobili smo stoga nekoliko relativno lakših golova. Kasnije smo pokazali kvalitetu, karaktera imamo. Lako smo plivali i zasluženo osvojili zlato.

– Ne gledam sebe i svoj učinak, ovo je kolektivni sport – skroman je bio sjajni Loren Fatović.

– Pokazali smo svoje vrijednosti, turnir smo odigrali dobro i koncentrirano od početka do kraja. Ambijent je bio sjajan, tribine su pune kao što bi bile i u svakom gradu u kojem igraju svjetski prvaci.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.