Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 22° 1
Sutra: 22° 22° 1
23. ožujka 2019.
ETSC natjecanje

foto Hrvatska golf reprezentacija osvojila europsko zlato

Foto Adam Brnić
Foto Adam Brnić
Autor:
Objavljeno: 7. kolovoz 2018. u 20:07 2018-08-07T20:07:48+02:00

Hrvatsku ekipu činili su: Adam Brnić, Lucas Buerk, Lovro Horvat i Ivan Vučemil uz pratnju izbornika Deana Dužaića

ZAGREB Hrvatska golf reprezentacija osvojila je zlatnu medalju u muškoj konkurenciji na Europskom timskom golf natjecanju (ETSC) što je protekla četiri dana održano u Zagrebu. Na Riverside Golf Zagreb igralištu nastupilo je 13 muških i 10 ženskih ekipa iz ukupno 15 europskih država: Litve, Malte, Grčke, Bugarske, Lihtenštajna, Cipra, Ukrajine, Latvije, Luksemburga, Mađarske, BiH, Makedonije, Poljske, Srbije i Hrvatske.

Hrvatsku ekipu činili su: Adam Brnić, Lucas Buerk, Lovro Horvat i Ivan Vučemil uz pratnju izbornika Deana Dužaića. Time su ostvarili sjajan uspjeh, a valja napomenuti da je hrvatska reprezentacija prije dvije godine u Mađarskoj osvojila srebro.

golf2

Adamu Brniću golf je strast od malih nogu. Gledao je ljude kako igraju na livadama Krasice iznad Bakra, gdje je odrastao. Djed mu je napravio prvu drvenu palicu, a ubrzo se golfom počeo ozbiljno baviti. Već sa 14 godina osvojio je niz turnira.

ETSC natjecanje namijenjeno je zemljama u kojima je golf slabije razvijen. Natjecanje je organizirao Hrvatski golf savez.

golf4

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Uspjeh kampanje  #budiZvijezdapomoziDown