Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 1
Sutra: 3° 3° 1
21. siječnja 2020.
'Volim što se volimo'

Severina se konačno oglasila nakon nekoliko dana skrivanja zbog afere "fotke"

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Autor:
Objavljeno: 24. kolovoz 2018. u 10:39 2018-08-24T10:39:21+02:00

Nakon nekoliko dana šutnje, Severina je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj je nasmijana u zagrljaju sa sinom i majkom

Pjevačica je pobjegla od javnosti nakon što su u ponedjeljak navečer srpski mediji objavili njezine golišave fotografije slikane mobitelom. Severina nije davala izjave niti se oglašavala na društvenim mrežama sve do jučer kada je objavila fotografiju na Instagramu s opisom 'Na teraci' i hashtagom 'Volim što se volimo'. Na fotografiji je nasmijana u zagrljaju sa sinom Aleksandrom i majkom Anom.

Severina svo ovo vrijeme nije komentirala skandal oko fotografija, ali su se zato oglasili njezin menadžer Tomica Petrović i i suprug Igor Kojić.

"Dragi moji, gledajte da svoje vrijeme sa svojim namilijima provodite u sreći, baš kao na ovim slikama kojim montaža i ostale tehnike ne mogu ništa", napisao je Igor Kojić, dok je njezin menadžer bio direktniji: "Sve se ovo 'događa' upravo nakon što je Severina opet pobijedila u sudskim postupcima. Ovakve osvete bivšeg partnera, namještaljke i pokušaj diskredittacije nisu ništa novo.Postavlja se pitanje gdje su tome granice i kojim će se još sredstvima poslužiti. Jutros su poduzete sve pravne radnje za zaštitu Severininih prava i interesa", rekao je Tomislav Petrović za Index.

Severina je posljednje fotografije prije skandala snimila za vikend pokazujući kako se odlično zabavlja na Šolti s fotografkinjom Sonjom Dvornik i splitskim ugostiteljem Markom Bralićem Ketom.

1

2

Foto: Instagram

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.