Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
28. siječnja 2020.
Ispis članka: ŽIVOT BEZ MOBITELA? Krenule prijave za najluđi natječaj godine u kojem možete do velikog novca - Novi List

NoviList.hr

ŽIVOT BEZ MOBITELA? Krenule prijave za najluđi natječaj godine u kojem možete do velikog novca

#nophoneforayear

15. prosinac 2018 08:07

Napisao: P. N.

Vitaminwater tvrtke Energy Brands nudi fantastičnu priliku za zaradu. Ne treba vam 28 godina radnog iskustva, a ne treba vam niti mobitel. 

Smartphone, Pixabay.com

Na prvi pogled prilika za dobiti 100.000 dolara zvuči užasno primamljivo. Na drugi se već pitate u čemu je kvaka i kako izdržati bez mobitela. Vratite se opet na početak - zbog 100.000 dolara. 

Buzffed  objavljuje kako Vitaminwater daje priliku uključiti se u natjecanje putem društvenih mreža, a jedini je uvjet za osvajanje nagrade da ne koristite mobitel čitavu 2019. godinu. Prijaviti se možete koristeći hashtag #nophoneforayear na vašem Twitter ili Instagram profilu, uz opis kako bi vaša godina izgledala bez smartphonea. Tim iz Vitaminwatera će odabrati najbolji i najkreativniji odgovor 7. siječnja. 

Osoba koja pobijedi u natjecanju, morat će 2019. preživjeti bez Candy Crusha, Instagrama i ostalih omiljenih aplikacija koje lista na svom pametnom telefonu. Na kraju iduće godine, ista ta će osoba morati proći detektor laži da se utvrdi govori li istinu ili je ipak skrivećki scrollala po mobitelu. Ako izdržite čitavu godinu, osvajate puni iznos, a izdržite li 6 mjeseci, na vaš će račun sjesti 10.000 dolara. Sve manje od 6 mjeseci, neće se nagrađivati, prenosi Buzfeed.  

Ipak, Vitaminwater je uzeo u obzir nemogućnost življenja bez mobitela, pa je ponudio alternativu. Osoba koja se bude natjecala, u 2019. godini će moći koristiti dobru staru Nokiu 3310 za pozive i poruke.