Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 15° 4
Sutra: 15° 15° 4
15. listopada 2019.
Ispis članka: Veliko istraživanje o seksualnim navikama: Hrvati su, navodno, u krevetu - treći najglasniji narod - Novi List

NoviList.hr

Veliko istraživanje o seksualnim navikama: Hrvati su, navodno, u krevetu - treći najglasniji narod

Dan orgazma

25. srpanj 2017 10:08

Napisao: Ivana Kocijan

Hrvati su, prema istraživanju, treći najglasniji narod, jer je više od trećine ispitanika navelo da prakticira glasne orgazme. Također, istraživanje pokazuje da čak 33,51 posto Hrvata doživljava orgazam 2 do 3 puta tjedno. Istovremeno, čak 25 posto Hrvata ocijenilo je svoj intenzitet orgazma s 9 od ukupno 10 bodova

Foto Pixabay

RIJEKA - Povodom nadolazećeg Dana orgazma koji se u mnogim zemljama svijeta obilježava 31. srpnja, poznati brend u kategoriji luksuznih intimnih proizvoda objavio je rezultate globalnog istraživanja o orgazmičnim navikama diljem svijeta.

U online istraživanju provedenom u srpnju ove godine sudjelovalo je više od 2200 ispitanika iz dvadeset i jedne države.

Svi su oni podijelili svoje najintimnije tajne, a rezultati su više nego iznenađujući.

Istraživanje pokazuje da čak 33,51 posto Hrvata doživljava orgazam 2 do 3 puta tjedno

Hrvati su, prema istraživanju, treći najglasniji narod, jer je više od trećine ispitanika (37,5 posto) navelo da prakticira glasne orgazme. Također, istraživanje pokazuje da čak 33,51 posto Hrvata doživljava orgazam 2 do 3 puta tjedno. Istovremeno, čak 25 posto Hrvata ocijenilo je svoj intenzitet orgazma s 9 od ukupno 10 bodova.

Zanimljivosti

VELIKA BRITANIJA - 11% Britanaca doživljava najmanje jedan orgazam dnevno.

SAD - 28% Amerikanaca ocijenilo je intenzitet orgazama slabašnom ocjenom, 7 od 10.

ŠVEDSKA - 41% Šveđana uživa u orgazmu čak 2-3 puta tjedno.

AUSTRALIJA - Australci pripadaju skupini najtiših ljubavnika, više od trećine ispitanika (34.78%) tvrdi da su najčešće tihi tijekom orgazma.

FRANCUSKA - 10% francuskih ispitanika doživljava glasan orgazam isključivo s partnerom.

KANADA - 1,15% Kanađana nikad nije doživjelo orgazam, što je jednako postotku ispitanika koji su intenzitet orgazama ocijenili s 1 od 10.

Norvežani su puni žudnje, čak 35 posto ispitanika tvrdi da vrhunac postigne barem jednom dnevno. S druge strane, 2,54 posto Nijemaca nikada nije postiglo orgazam. Svjetski prosjek su 2 do 3 orgazma tjedno. U Brazilu 30 posto ispitanika doživi vrhunac samo jednom tjedno. U države s najintenzivnijim orgazmima svrstale su se Čile, Italija i Španjolska. U ovom neobičnom trojcu, 10 do 13 posto ispitanika ocijenilo je moć svojih orgazama najvećim postotkom. Najmanje intenzivan orgazam imaju Australci, 2 posto ocijenilo je da je na ljestvici od 1 do 10, njihov orgazam samo - 1. Po učestalosti orgazama treći su u svijetu.

Zanimljivo je da se čak 65 posto Brazilaca pohvalilo da vrišti u krevetu. Na drugom mjestu su Norvežani, koji su nešto tiši: 39,9 posto ispitanika priznalo je da ima glasne orgazme. Brazilci su glasniji od gotovo svih drugih naroda zajedno. Portugalci su pritajeni ljubavnici, njih čak 42 posto navodi da su tijekom orgazma najčešće tihi. Nizozemci su im za petama. Većina naroda odgovorila je da »ponekad« ima glasne orgazme.