Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
29. ožujka 2020.
Ispis članka: Šok u restoranu: Kroz strop ispala žena pod utjecajem kokaina - Novi List

NoviList.hr

Šok u restoranu: Kroz strop ispala žena pod utjecajem kokaina

Kalifornija u nevjerici

6. rujan 2018 14:38

Napisao: P. N.

Na snimci se vidi kako posjetitelji restorana gledaju u strop nakon što su primijetili da se tamo nešto čudno događa. Neki uzimaju svoju hranu sa stolova pokušavajući izbjeći kaos

Šok u restoranu: Kroz strop ispala žena pod utjecajem kokaina

Posjetitelji meksičkog restorana Sabroso! u kalifornijskom gradu Garden Grove ostali su u čudu nakon što je kroz strop ispala jedna žena, prenosi portal 24sata.Vjeruje se da je bila pod utjecajem kokaina Prema tvrdnjama očevidaca, čim je ušla u restoran žena je otišla ravno u toalet.

- Vidjeli smo je kako se ušuljala u restoran i otišla odmah u toalet. U njemu se zadržala jako dugo tako da se ispred njega napravio red - napisao je jedan od svjedoka na Redditu.- U jednom trenutku su sa stropa počele padati krhotine i osoblje nam je reklo da se odmaknemo od stolova jer misle da se netko popeo na strop. Odmah mi je bilo jasno da je to žena koja se ušuljala u restoran - dodao je svjedok.

Na snimci se vidi kako posjetitelji restorana gledaju u strop nakon što su primijetili da se tamo nešto čudno događa. Neki uzimaju svoju hranu sa stolova pokušavajući izbjeći kaos. - Trebali bismo otići odavde - čuje se kako govori jedan od njih, no nitko nije napustio restoran već su svi snimali što će se dogoditi.

U jednom trenutku se i dogodilo! Kroz strop je ispala žena, a šokirani ljudi u restoranu su počeli vrištati. Čim je pala, žena se podigla, izbjegavajući pomoć. Izgledala je zbunjeno. Ubrzo su stigli bolničari i pružili joj pomoć. Još uvijek se ne zna kakve je ozljede zadobila prilikom pada.