Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
29. ožujka 2020.
Ispis članka: Otišao s praskom: Najveći talijanski playboy, osvajač 6000 žena, umro tijekom - seksa - Novi List

NoviList.hr

Otišao s praskom: Najveći talijanski playboy, osvajač 6000 žena, umro tijekom - seksa

Romeo iz Riminija

28. rujan 2018 19:21

Napisao: P. N.

Zvali su ga Romeo iz Riminija jer je za života spavao s više od 6000 žena, a u 63. godini preminuo je od srčanog udara tijekom seksa s 23-godišnjom turisticom.

Izvor Facebook

Maurizio Zanfanti, najveći talijanski plejboj kojeg su zbog svoje popularnosti među ženama zvali Romeo iz Riminija, preminuo je tijekom seksa s 23-godišnjom turisticom. Dočekao je 63. godine, a presudio mu je srčani udar, prenosi Metro.

Tvrdio je da je spavao s više od 6000 žena, a da bi za dobrog ljeta dostigao i brojku od 200. 

No brojke mu, prenosi talijanski il Resto del Carlino, nisu bile važne.

- Sve sam ih volio, za svaku sam imao neku nježnost, lijepu misao, prenosi njegove riječi talijanski portal.

Svoju je "karijeru" započeo kao promotor noćnih klubova u Riminiju 70-ih godina, kada mu je bilo 17. Radeći za noćni klub "Blow Up" razgovarao bi sa ženama na ulici nastojeći da ih privuče da dođu u klub.

"Mislim da sam učinio više za promociju turizma u Riminiju nego sto turističkih agencija", izjavio je u jednom razgovoru prije dvije godine.

Kada bi završila ljetna sezona u Riminiju, odlazio je u Skandinaviju, a ondje je bio toliko poznat da se u jednom švedskom gradu nalazi i njegov kip.

Međutim, u zagrljaju djevojke iz istočne Europe preminuo je na svom imanju u Riminiju. Turistkinja je pozvala hitnu službu, no liječnici ga nisu uspjeli spasiti. Talijanski mediji pišu da je to ionako način na koji je htio otići.