Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 6
Sutra: 7° 7° 6
18. siječnja 2020.
Ljepotica duga 210 metara

Danas u Rijeku stiže megajahta 'Seabourn Ovation'

Seabourn Ovation potpuno je identičan u odnosu na brod “Sebourn Encore” koji je krajem svibnja bio u Rijeci / Snimio Ivica TOMIĆ
Seabourn Ovation potpuno je identičan u odnosu na brod “Sebourn Encore” koji je krajem svibnja bio u Rijeci / Snimio Ivica TOMIĆ
Autor:
Objavljeno: 1. studeni 2018. u 11:07 2018-11-01T11:07:00+01:00

“Sebourn Ovation” Rijeku će posjetiti u sklopu dvadesetodnevnog putovanja od Lisabona do Venecije, a od hrvatskih luka samo će još posjetiti Split, u kojem se nalazi trenutno

Kruzer “Seabourn Ovation” po klasi je megajahta dugačka 210, a široka 36 metara. Izgrađen je u brodoradilištu Fincantieri Sestri Ponente u Italiji, a njegova izgradnja stajala je 380 milijuna dolara, piše na stranici Brodovi u Rijeci.

Najnoviji je brod u floti kompanije Seabourn Cruises, plovi tek od svibnja. Smješta 604 putnika na koje je raspoređeno 450 članova posade.

Riječ je o all-inclusive lukusznim aranžmanima. Gosti su smješteni u apartmanima, na brodu ih je 302.

Sve je podređeno potpunom uživanju pa je najnovija uzdanica Seabourna 26 posto veća i može smjestiti 34 posto više gostiju od starijih Seabourn brodova, piše na stranici Brodovi u Rijeci.

Potpuno je identičan u odnosu na brod “Seabourn Encore” koji je krajem svibnja bio u Rijeci, što je bio i prvi dolazak ove kompanije.

“Seabourn Ovation” Rijeku će posjetiti u sklopu dvadesetodnevnog putovanja od Lisabona do Venecije, a od hrvatskih luka samo će još posjetiti Split, u kojem se nalazio u srijedu.

Kasnije u srijedu je uslijedilo isplovljavanje za Rijeku, gdje se očekuje u 7 sati u četvrtak. Iz Rijeke će prema konačnom odredištu, Veneciji, isploviti u četvrtak oko 18 sati te označiti završetak ovogodišnje sezone dolazaka kruzera u Rijeku.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.