Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 6
Sutra: 3° 3° 6
22. siječnja 2020.
Nevjerojatan pothvat

VIDEO Jedna je mama srušila svjetski rekord u "planku": Još je pritom i tipkala po mobitelu

FOTO/Instagram
FOTO/Instagram
Autor:
Objavljeno: 28. svibanj 2019. u 8:04 2019-05-28T08:04:22+02:00

Glowacka je godinama pomicala granice i trenirala ovaj težak položaj vježbanja. Godine rada i truda, dovele su je u knjigu svjetskih rekorda, sa četiri sata i dvadeset minuta „planka“.

Mnogima mrska, ali krajnje učinkovita vježba ustaljenog naziva „plank“ osigurala je jednoj mami mjesto u Guinnessovoj knjizi rekorda.

Dana Glowacka, inače kanadska instruktorica joge, srušila je dosadašnji rekord od jednog sata.

Glowacka je uspješno odradila „plank“ u trajanju od nevjerojatna četiri sata. LadBible prenosi da je rekorderka priznala da je njezin prvi „plank“ u životu trajao četiri minute.

S godinama je napredovala, a tijekom natjecanja „World Cup Plank Challenge“ u Pekingu, 2016. godine je osvojila drugo mjesto s ukupno dva sata i pet minuta „planka“.

Tijekom proteklih godina, Glowacka nastavila pomicati granice i trenirati ovaj težak položaj vježbanja. Godine rada i truda, dovele su je u knjigu svjetskih rekorda, sa četiri sata i dvadeset minuta „planka“.

Na svom je Instagram profilu objavila video događaja, napisavši da je "četiri godine vježbala za četiri sata 'planka'".

Ovaj rekord moraju tek potvrditi iz Guinnessa, ali odavno je potvrđen jedan još nevjerojatniji - Mao Weidong je 2016. godine postavio rekord za muškarce u ovoj kategoriji. Weidong je odradio "plank" u trajanju od nevjerojatnih osam sati i jedne minute, prenosi LadBible.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.