Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
26. ožujka 2019.
Slučaj za X-files

USTALA IZ MRTVIH: Tri doktora su zaključila da više nema znakova života. Probudila se u mrtvačnici

foto: pixabay
foto: pixabay
Autor:
Objavljeno: 3. srpanj 2018. u 12:33 2018-07-03T12:33:00+02:00

Kada je vozilo hitne pomoći stiglo na mjesto nesreće, potpuno smo poštivali proceduru, rekao je Gerrit Bradnick, upravitelj hitne pomoći u južnoafričkoj pokrajini Gauteng.

JOHANNESBURG - Južnoafrikanka proglašena mrtvom nakon prometne nesreće otkrivena je kasnije živa u hladnjaku mrtvačnice, u slučaju koji zbunjuje liječnike.

"Kada je vozilo hitne pomoći stiglo na mjesto nesreće, potpuno smo poštivali proceduru", rekao je Gerrit Bradnick, upravitelj hitne pomoći u južnoafričkoj pokrajini Gauteng.

"Nije bilo znakova života", kazao je, dodajući da je žena prevezena u mrtvačnicu gdje je, nekoliko sati kasnije, otkriveno da diše.

Bradnick je kazao da, s obzirom na težinu ozljeda, nije bilo moguće da žena ispusti neki zvuk, ali je moralo biti otkriveno da diše.

Žena je sada u bolnici, a Bradnick kaže da je njegova ekipa "očajna" zbog propusta. Istraga o tome je u tijeku.

Ovo nije prvi put da se netko "probudio" u mrtvačnici pošto je proglašen mrtvim. U siječnju ove godine je jedan španjolski zatvorenik došao svijesti nekoliko sati prije zakazane obdukcije kojom je trebao biti utvrđen uzrok njegove smrti. Prethodno su ga tri liječnika proglasila mrtvim.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka