Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 4
Sutra: 8° 8° 4
22. siječnja 2020.
Ostala je šokirana

Spoj iz "pakla" preko Tindera: 'Rekao mi je samo da obučem crnu haljinu i da me čeka iznenađenje'

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Autor:
Objavljeno: 5. prosinac 2018. u 8:59 2018-12-05T08:59:53+01:00

Da spoj preko Tindera može otići u krivom smjeru, uvjerila se i djevojka skrivena iza nadimka Bridget Jones

Možda vam se Tinder čini kao fora aplikacija za upoznavanje, no postoji velika mogućnost da ćete doživjeti spoj iz pakla.

U to se uvjerila i djevojka skrivena iza nadimka Bridget Jones koja je svojoj prijateljici Raychel povjerila svoje iskustvo najgoreg spoja u povijesti 'dejtanja'. Raychel je njezinu priču podijelila na Twitteru.

nathan-dumlao-566564-unsplash

Djevojka je opisala kako ju je muškarac preko Tindera pozvao na spoj i rekao da 'obuče crnu haljinu i da će ju iznenaditi'.

Djevojka se spremila za, kako se nadala, romantični spoj, no ostala je šokirana kad su autom skrenuli prema krematoriju. Upitala ga je jesu li možda ostali bez benzina, no muškarac joj je odgovorio kako mu je umrla baka i da treba nekoga kraj sebe, a znao je da ona neće pristati doći ako joj kaže o čemu je riječ.

Capture

Koliko god je htjela pobjeći čim prije iz neugodne situacije, djevojci je bilo neugodno otići pored toliko uplakanih ljudi. Kad je pogreb završio, zamolila ga je da ju odveze kući. I dok je tješila uplakanog stranca, saznala je da ga je djevojka ostavila prije nekoliko tjedana, a obitelj se veselila upoznavanju pa je tajanstveni muškarac tražio nekog da 'popuni mjesto'.

Izvor: @itssraych Twitter

Foto: screenshot, Unsplash

spoj iz pakla, Tinder

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.