Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. veljače 2020.
Spas u tehnologiji

Rizična operacija se isplatila: 45-godišnjak napokon izgubio nevinost nakon što mu je ugrađen bionički penis

Pixabay
Pixabay
Autor:
Objavljeno: 19. rujan 2018. u 21:06 2018-09-19T21:06:00+02:00

Muškarac rođen bez penisa napokon je izgubio nevinost u 45-oj nakon što mu je ugrađen bionički penis napravljen od njegove kože.

Za Andrewa Wardlea iz Greater Manchestera deset sati duga operacija koja je koštala 50 tisuća funti isplatila se nakon što mu je ugrađen bionički penis kojeg sretni muškarac opisuje kao "smiješno velikog", prenosi Metro UK.

Operacija je izvedena u londonskoj bolnici University Hospital, a s rezultatima je i više nego zadovoljan Wardle koji je rođen bez vlastitog uda i bez njega je živio punih 45 godina, a veselje rezultatom nije sakrila ni njegova djevojka Fedra Fabian.

Andrew je rođen s rijetkim poremeđajem koji se zove ekstrofija mjehura, a u još rjeđim slučajevima, koji se procjenjuju na jedan u 20 milijuna, podrazumijeva rođenje muškarca s testisima bez penisa.

Nakon rizične operacije u kojoj su kirurzi koristili mišiće, živce i kožu iz njegove ruke da izgrade penis, Andrew je proveo deset dana u stanju erekecije, nakon čega je morao čekati još šest tjedana do stupanja u seksualni odnos.

Govoreći o gubitku svoje nevinosti, Andrew je rekao: "Bilo je fantastično. Nakon svega kroz što smo Fedra i ja prošli, ovo je bio šlag na kraju. Fedra je organizirala romantični put u Amsterdam za moj rođendan, no osjećao sam da bi to mogao biti prevelik pritisak.

Morao sam testirati funkcije svog penisa svako jutro i navečer, a zatim ga puštati u stanju erekcije 20 minuta. Jedno jutro, dva dana prije polaska u Amsterdam, to se jednostavno dogodilo. Bilo je lijepo i prirodno - baš kako sam se i nadao da će biti".

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.