Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1n
Sutra: 7° 7° 1n
19. siječnja 2020.
Jewel Changi Airport

Ovo je najbolja zračna luka na svijetu. Ima čak i vlastitu unutrašnju šumu

Izvor: Jewel Changi Airport
Izvor: Jewel Changi Airport
Autor:
Objavljeno: 23. travanj 2019. u 8:05 2019-04-23T08:05:29+02:00

Zračna luka Changi u Singapuru je na vrhu liste već sedmu godinu zaredom, a nedavno je napravljena masivna restauracija koja je koštala 1,7 milijardi dolara, s toliko sadržaja u ponudi da će se putnici nadati da će njihovi letovi biti odgođeni

Čekanje leta na aerodromu nije uvijek uzbudljivo iskustvo, tako da izbor restorana, barova i zabave može napraviti veliku razliku.

Postoji jedna zračna luka koja je uvelike povećala ulog za 2019. godinu te je dobila priznanje za najbolju svjetsku zračnu luku u 2019. i osvojila Skytrax nagradu, prenosi britanski Mirror.

changi 3

Zračna luka Changi u Singapuru je na vrhu liste već sedmu godinu zaredom, a nedavno je napravljena masivna restauracija koja je koštala 1,7 milijardi dolara, s toliko sadržaja u ponudi da će se putnici nadati da će njihovi letovi biti odgođeni.

Zračna luka tako sada ima vlastitu zatvorenu šumu, slapove duginih boja i veliki zabavni park za cijelu obitelj.

Changi otvara 'Jewel', svoju novu ekspanziju koja ima više od 280 trgovina i restorana, pa čak i 'Majestic Rain Vortex', svjetlosni i zvučni show koji izgleda kao ogroman dugin vodopad.

No, to nije sve što je planirano kao dio novog pothvata koji se prostire na deset katova i ima ukupnu površinu od 137.000 četvornih metara. Canopy Park nudi sve, od tobogana i labirinta do ogromne zatvorene šume.

changi 2

changi 4

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.