Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 1
Sutra: 12° 12° 1
22. veljače 2020.
Božićni poklon

Odlučio kupiti poslasticu u obliku guze pa se šokirao na blagajni

Odlučio kupiti poslasticu u obliku guze pa se šokirao na blagajni
Odlučio kupiti poslasticu u obliku guze pa se šokirao na blagajni
Autor:
Objavljeno: 23. prosinac 2018. u 8:22 2018-12-23T08:22:01+01:00

Šokirani je kupac na blagajni saznao da mu za kupovinu poslastice u obliku ženske guze, treba osobna iskaznica.

U supermarketu Poundland, Jimmy Gregory (24) pronašao je idealan božićni poklon za svoju zaručnicu. Na policama je pronašao popularni marshmellow u obliku ženske stražnjice.

„Mislio sam da će Marshmallow Booty biti vrlo smiješan poklon za moju zaručnicu Charlotte kada otvori paket na božićno jutro.“, izjavio je za The Sun.

Uzeo je poklon s police i nastavio do samoposlužne blagajne, ali nije uspio obaviti kupnju.

„Kada sam prislonio barkod na skener, dogodilo se nešto nevjerojatno – programirali su blagajnu glasom koji kaže da proizvod treba odobrenje.“, prepričava Jimmy za The Sun. „Stajao sam tamo minutu kad je do mene došla prodavačica, pogledala me vrlo ozbiljno i pitala imam li kod sebe osobnu iskaznicu. Prvo sam se nasmijao misleći da se šali, ali sam svejedno izvadio osobnu.“

Jimmy je izjavio da s jedne strane ne razumije dobnu restrikciju na spomenuti slatkiš. Iako, naglašava: „Nije to kao da kupujete alkohol, koji može prouzročiti ozbiljne posljedice. S druge strane, možda ima smisla da dijete od deset godina ne kupuje takve stvari“, prenosi The Sun.

Na računu kojeg je dobio nakon kupovine, piše da je spomenuti artikl zabranjen za prodaju mlađima od 16 godina. Nakon što je temeljem osobne ipak kupio poklon, Jimmy je zaključio da će se i njegova zaručnica dobro nasmijati kad čuje što je prošao zbog njezinog poklona.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.