Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
26. siječnja 2020.
Dizajn

foto Nekima fora, nekima malo jezovito: Kacige za motor koje izgledaju poput obrijanih glava

Kacige bi se radile po narudžbi
Kacige bi se radile po narudžbi
Autor:
Objavljeno: 26. lipanj 2015. u 7:06 2015-06-26T07:06:58+02:00

Jyo John Mullor je grafički dizajner koji ima deset godina iskustva i između ostalog do sada je surađivao s brendovima kao što su Hyundai, Nissan, Morris Grage, Haagen Dazs i drugi

Porijeklom sam s jugozapada Indije, iz države Kerala, a trenutno živim u Dubaiju. Cijelog svog života oduševljen sam motociklima i volim sve što s njima ima veze, osim kaciga koje su nešto najneudobnije što postoji iako imaju i svojih dobrih strana koje ne treba zanemariti. Zamislite da postoji zaštitna kaciga koja je toliko udobna da ne osjećate da ju nosite. Iz tog mog otpora prema metalnim, tvrdim, neudobnim kacigama nastao moj projekt Ljudska kaciga / HumanHelmet i iako je motiv bio potpuno osoban dizajn je priviukao pažnju diljem svijeta, neke tvornice su već pokazale zanimanje za proizvodnju ovakvih kaciga. Nadam se da ću ih uskoro vidjeti na cestama, kaže Jyo John Mullor.

ma1
Dizajnerske kacige za motor

Radi se o kacigama koje izgledaju poput obrijanih ljudskih glava, odnosno o kacigama s takvim printom. Bile bi unikatne i radile bi se po narudžbi. Jyo John Mullor je grafički dizajner koji ima deset godina iskustva i između ostalog do sada je surađivao s brendovima kao što su Hyundai, Nissan, Morris Grage, Haagen Dazs i drugi.

ma7

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu