Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 26
Sutra: 11° 11° 26
18. veljače 2020.
Predstavio ljepote Hrvatske

NOVITET U NASTAVI Bjelovarski maturant 'odrepao' zadaću i dobio - čistu peticu

Izvor: Screenshot/YouTube
Izvor: Screenshot/YouTube
Autor:
Objavljeno: 4. veljača 2019. u 14:05 2019-02-04T14:05:53+01:00

Prijatelji iz razreda su dobro reagirali, svi su snimali, sve kamere mobitela su bile uperene u mene i osjećaj je bio kao i na pozornici, kaže Luka

Svoju ljubav prema rap glazbi i talent koji posjeduje, bjelovarski maturant Luka Prgić, odlučio je iskoristiti za rješavanje domaće zadaće.

Umjesto prikazivanja klasične PowerPoint prezentacije, Luka je svoju zadaću pred pločom – 'odrepao', prenosi Srednja.hr.

Riječ je o predmetu Turizam i marketing, zadatak je bio predstaviti neko turističko mjesto, destinaciju, državu, grad, ili jednostavno neki objekt/građevinu, i to tako da privučemo turiste da dođu i posjete to mjesto. Cilj je bio prezentirati to na najbolji mogući način, a smatram da je način na koji ja najbolje mogu obaviti taj zadatak da napišem pjesmu. Predložio sam to nastavnici, a ona je na to pristala, kaže Luka.

Zadatak je dobio u petak, a već u utorak je morao prezentirati.

- Ovo je vjerojatno bio jedini slučaj kada sam nešto za školu radio vikendom, kaže Luka.

Pjesma u kojoj je odlučio predstaviti Hrvatsku i sve njene ljepote koje privlače turiste do sljedećeg je sata bila gotova.

Prijatelji iz razreda su dobro reagirali, svi su snimali, sve kamere mobitela su bile uperene u mene i osjećaj je bio kao i na pozornici. Nasmijali su se na dio o Matiji jer je to kolega iz razreda koji je, pogađate, iz Zagreba došao kod nas u školu u 2. razredu, otkriva Luka.

Osim što je oduševio svoj razred, ravnodušna na njegovu kreativnost nije ostala ni Lukina nastavnica, koja je njegovu prezentaciju ocijenila – čistom peticom, piše Srednja.hr.

Lukinu izvedbu možete poslušati u nastavku:

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.