Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
27. siječnja 2020.
Mlada budistička zvijezda

video Mislili su da mu je život molitva, dok nisu našli video njegova divljeg gay seksa na drogama

Izvor: Screenshot
Izvor: Screenshot
Autor:
Objavljeno: 21. prosinac 2018. u 16:06 2018-12-21T16:06:00+01:00

Za jednog istaknutog budističkog redovnika u Tajvanu, život u hramu nije bio meditacija, molitva i žrtvovanje. Budistički redovnik iz Tajvana uhićen je i izbačen iz Chongfo hrama nakon što je procurila snimka njegovog bivšeg dečka na kojoj u hramu navodno imaju seks i puše metamfetamin, popularno zvan i "meth".

Policajci su također otkrili kondome, analne relaksante, tablete za potenciju, afrodizijake, kao i dva USB diska koji sadrže više od 200 gigabajta pornografije, uključujući i videozapise za koje se tvrdi da pokazuju Kai Hunga u spolnom odnosu s muškarcem..

29-godišnji Kai Hung bio je generalni tajnik Kineske udruge mladih budista i zvijezda u usponu unutar organizacije sve dok u studenom policija nije upala u njegovu sobu u hramu gdje su pronašli
19 grama amfetamina, cijevi za pušenje, a bočica predviđena za svetu vodu bila je ispunjena lubrikantom, navodi Shanghaiist.

Kai hung je zanijekao bilo kakav prijestup, rekavši policiji da je bio pod utjecajem droge, ali da ju nije dao nikome te da su videozapisi koji su pronađeni dio neugodne kampanje koju protiv njega provodi njegov bivši hram.

U zemlji je i dalje istospolni seks zabranjen.

Video s eksplicitnim scenama možete pogledati u nastavku.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze