Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1
Sutra: 7° 7° 1
24. siječnja 2020.
Originalna poruka

LJUBAV NA FARMERSKI NAČIN Nakon nekoliko godina planiranja, prosidbu ispisao u polju pšenice. A tek onda je počeo podvig

Izvor: Twitter
Izvor: Twitter
Autor:
Objavljeno: 20. veljača 2019. u 17:21 2019-02-20T17:21:00+01:00

Farmer iz zapadne Australije iz malog mjesta Babakin u zaleđu Pertha, nedavno je zaprosio svoju djevojku na iznimno originalan način, tako što je u polju pšenice ispisao prosidbu - ´Marry me Emma´.

Brandon, farmer četvrte generacije poljoprivrednika, kaže da mu je za podvig trebalo puno pripreme i nekoliko sati vožnje kamionom po polju. Trud se isplatio jer je njegova odabranica rekla ´DA´.

Poruku je bilo teško napraviti, a još teže pokazati. Da bi njegova djevojka vidjela poruku, morao je podići dron u zrak, a svojoj sadašnjoj zaručnici dati posebne FBV naočale kako bi mogla pročitati poruku dok ju je kamera snimala leteći iznad polja.

"To mi je palo na pamet jedne večeri dok sam bio na traktoru, kao u snu mi je sinula ideja", rekao je Brandon i dodao kako je nekoliko godina razmišljao o realizaciji ove ideje.

Njegova Emma je, nakon što je vidjela poruku, neko vrijeme zagonetno šutjela prije nego što je konačno pristala.

farmer

Brandon se šali kako je to bio ujedno i dobar način da se obilježi kraj duge ovogodišnje žetva.

Par je nakon svega otišao na odmor u Englesku, a tek nedavno, po povratku su javno objavili ovu nevjerojatnu fotografiju na svom Twitter profilu, prenosi Agroklub.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.