Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 1
Sutra: 9° 9° 1
17. siječnja 2020.
Ručna prtljaga

Drama na letu za Rusiju: U avion sa sobom ponio torbu punu zmija

Foto Pixabay.com
Foto Pixabay.com
Autor:
Objavljeno: 20. rujan 2018. u 8:22 2018-09-20T08:22:29+02:00

Kako je prešao kontrolu, nitko ne zna jer dozvole nijednu od 20 zmija imao nije. Uzbuna je nastala tek nakon uzleta aviona.

Putnik u letu između Njemačke i Rusije napravio je pravu dramu kada se otkrilo da u svojoj torbi prenosi zmije, i to ni više ni manje nego 20 primjeraka.

Osebujni je Rus zmije kupio na tržnici životinja u Düsseldorfu, prenosi portal RP Online, a zmije su zadržane na moskovskom aerodromu zbog nedostatka svih potrebnih papira, uključujući i veterinarske dozvole.

Prema navodima službenih izvještaja, njemačke sigurnosne službe na aerodromu nisu uočile nikakve nepravilnosti prilikom sigurnosnog pregleda, uz napomenu da prijevoz zmija avionom nije ilegalan, no da je potrebna dokumentacija o njima nužna.

"Zmije su se nalazile u spremnicima, spremljenima u ručnu prtljagu. Uz njih nije bilo ništa od potrebne dokumentacije. Vrste zmija bit će utvrđene od strane specijalista, no prema preliminarnim informacijama, nije riječ o opasnim vrstama, navodi Newsweek prema službenom priopćenju zračne luke Sheremetyevo.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.