Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
13. prosinca 2019.
Stravični zločin

BILA JE STALNO NA FEJSU Upoznali se na Facebooku, a onda je ubio nju i bebu zbog društvenih mreža

Raju je zapalio tijelo svoje supruge / NL arhiva
Raju je zapalio tijelo svoje supruge / NL arhiva
Autor:
Objavljeno: 1. veljača 2019. u 18:59 2019-02-01T18:59:50+01:00

Raju je policijskim službenicima rekao kako je prije dva tjedna odveo svoju ženu i dijete u voćnjak eukaliptusa u blizini šumske ceste Kumbalgodu. Upravo je ondje napao Sushmu i više puta ju udario u glavu kamenom. Potom je izlio benzin preko njenog tijela i zapalio ga. Raju se nije zaustavio na tome nego je zadavio bebu, a zatim je bacio tijela u grmlje

Čovjek iz Bengalurua u Indiji, u napadu bijesa ubio je svoju ženu, a potom i svoju tromjesečnu bebu i bacio tijela u grm. Kako piše Times of India, Raju, koji je prije dvije godine upoznao svoju suprugu Sushmu preko Facebooka, navodno je ubio nju i njihovo dijete jer je bila ovisna o društvenim medijima.

Raju i Sushma započeli su upoznavanje preko Facebooka te se zaljubili. Budući da je Sushma ostala trudna prije braka, odlučili su se oženiti i dobili su tromjesečnog dječaka.

Raju je navodno bio uzrujan jer je Sushma provodila previše vremena razgovarajući s nepoznatim osobama na društvenim medijima i bila je ovisna o svom pametnom telefonu.

Zbog toga su se često svađali jer je Raju smatrao da se ne brine o djetetu i domu zbog svoje ovisnosti o mrežama.

Tijekom istrage, Raju je policijskim službenicima rekao kako je prije dva tjedna odveo svoju ženu i dijete u voćnjak eukaliptusa u blizini šumske ceste Kumbalgodu. Upravo je ondje napao Sushmu i više puta ju udario u glavu kamenom. Potom je izlio benzin preko njenog tijela i zapalio ga. Raju se nije zaustavio na tome nego je zadavio bebu, a zatim je bacio tijela u grmlje.

Do saznanja o zločinu je došlo tek nakon što je Sushmina majka podnijela tužbu zbog nestanka njezine kćeri i bebe u policijskoj postaji Madanayakanahalli.

Raju je navodno priznao svoj zločin, a policija je pronašla spaljeno tijelo Sushme, ali još uvijek nije pronašlo tijelo djeteta. Istraga je još uvijek u tijeku.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dobrovoljni mirovinski fondovi uz prinose donose i porezne olakšice te državna poticajna sredstva