Tko sam uistinu Ja?

Radionica “Povratak sebi – Ostvarenje trajnog mira, sreće i ljubavi”

P. N.



“Povratak sebi – Ostvarenje trajnog mira, sreće i ljubavi”, naziv je dvosatnog interaktivnog predavanja/radionice što se održava u nedjelju, 3. travnja u 18 sati u Kući života u Zagrebu (Vlaška 81a), a voditeljica je Hermina Grbac. Cijena radionice je 100 kuna, informacije se mogu dobiti na 095/817-0767. 


“Sve što činiš u životu, bio svjestan toga ili ne, činiš kako bi bio sretan. Od izbora zanimanja, društva u kojem se krećeš, partnera sa kojim živiš, hrane koju jedeš, stvari koje kupuješ do bilo kojih drugih aktivnosti, uključujući i različite alternativne i duhovne prakse. I svi ti izbori donose ti radost i zadovoljstvo ali oni traju samo neko vrijeme…, nisu trajni. A da ne govorimo i o tome koliko potraga za onim što će te zadovoljiti i osigurati unutarnji mir troši energije i ostavlja te na kraju u potpunosti nezadovoljnog, iscrpljenog i ponekad ugroženog zdravlja.


No, na kraju tunela je svjetlo koje ti pokazuje ono što si previdio, a cijelo vrijeme je prisutno. Odgovara ti na najvažnije pitanje „Tko sam uistinu Ja?“ i pruža ti mogućnost da u trenutku, bez bilo kakve prakse i dugotrajne vježbe na jednostavan i direktan način, iskusiš trajni mir, radost i ljubav…, svoju pravu prirodu”, navodi se u najavi.


Rezervacije na http://goo.gl/forms/cJ28ZaA2TbfB event https://www.facebook.com/events/968683306519543.