Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
8. prosinca 2019.
Tri desetljeća poslovanja

Ustanova za zdravstvenu njegu i rehabilitaciju 'Helena Smokrović' preselila u kompleks Zagrad

Snimio Sergej DRECHSLER
Snimio Sergej DRECHSLER
Autor:
Objavljeno: 4. travanj 2019. u 17:02 2019-04-04T17:02:48+02:00

Na prostoru čitave etaže s površinom od gotovo 1.200 četvornih metara smješteno je 14 moderno opremljenih soba sa sanitarnim čvorovima, veliki dnevni boravak, kuhinja te uredski i tehnički prostori dok se u središnjem dijelu nalaze recepcija s čekaonicom i liječnička ordinacija

RIJEKA Nadomak obilježavanju trećeg desetljeća uspješnog poslovanja, Ustanova za zdravstvenu njegu i rehabilitaciju »Helena Smokrović«, preselila je iz Strossmayerove ulice u nove moderno opremljene prostore na 1. katu poslovno-stambenog kompleksa Zagrad, na adresi Prolaz Marije Krucifikse Kozulić 2.

Na prostoru čitave etaže s površinom od gotovo 1.200 četvornih metara smješteno je 14 moderno opremljenih soba sa sanitarnim čvorovima, veliki dnevni boravak, kuhinja te uredski i tehnički prostori dok se u središnjem dijelu nalaze recepcija s čekaonicom i liječnička ordinacija.

Ustanova za zdravstevnu njegu i rehabilitaciju Helena Smokrović, snimio Sergej DRECHSLER

Prostor ima 4 odvojena ulaza, zasebno stubište, dvije vertikale lifta te pokretne stepenice na glavnom ulazu koje vode do recepcije. Stubištem i liftom prostor je povezan i s javnom garažom u podnožju zgrade.

Ustanova za zdravstevnu njegu i rehabilitaciju Helena Smokrović, snimio Sergej DRECHSLER

U prisustvu brojnih uzvanika, poslovnih partnera i prijatelja, nove prostore predstavile su vlasnice Eva i Maša Smokrović i to upravo na rođendan njihove majke Helene Smokrović koja je osnovala ustanovu čija je osnovna djelatnost pružanje usluga zdravstvene njege i rehabilitacije te stacionarno zbrinjavanje bolesnika kojima je potrebna pojačana zdravstvena njega i rehabilitacija, s ciljem vraćanja izgubljenih funkcija i što bržeg povratka u redovno životno okruženje.

VIŠE MOŽETE PROČITATI U TISKANOM IZDANJU NOVOG LISTA U PETAK!

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.