Zanimljiv koncert

Vrhunski Reginald Veal trio u četvrtak gostuje u Ljetnom pivskom vrtu Gueru

Danijela Bauk



U četvrtak 1. rujna s početkom u 21 sat u Ljetnom pivskom vrtu – Guveru bit će održan koncert Reginald Veal trija koji se sastoji od vrhunskih stranih i domaćih jazz glazbenika: Reginalda Veala na kontrabasu, Jamesa Weinsteina na bubnjevima i Zorana Majstorovića na gitari. 


Tri kreativna glazbenika različitih glazbenih pozadina čine ovaj jazz trio posebnim na način da svaki od njih u glazbu koju izvode donose utjecaj svog glazbenog podrijetla, mjesta u kojima su rođeni, mjesta u kojima su živjeli i u kojima žive i rade danas. 


Njihov repertoar sastoji se od jazz standarda i originalne autorske glazbe. Reginald Veel poznat je po svojoj ljubavi prema perfekcionizmu, pa se tako u bendovima s kojima je surađivao smatra pouzdanim glazbenikom koji ujedno i inspirira. Posebnost ove jazz večeri za sladokusce je u tome što će se održati u zatvorenom prostoru pivskog vrta, točnije u gornjem dijelu kraj šanka. Ulaznice po cijeni od 50 kuna, u pretprodaji i na dan koncerta, mogu se kupiti na šanku Ljetnog pivskog vrta – Guvera.