Predblagdanska revija na bazenu

Grinch stigao na Kantridu u pratnji 121 sinkroplesačice

Ivana Kocijan

Glumac David Petrović nastupio je u ulozi Grincha, sinkrica Klara Crnčić u ulozi Cindy Lou Who, a sudjelovale su i članice Gimnastičkog kluba Vita iz Rijeke, Maraton bend, pjevači Vocal Studija Maraton predvođeni solisticama Jelenom Matanović, Marinom Mrazovac i Karlom Pupis te pjevač Dino Antonić

RIJEKA  Na Bazenima Kantrida sinoć je održana tradicionalna godišnja priredba kluba sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris čiji je vrhunac bila izvedba božićne priče, sinkrorevije pod nazivom »Grinch na Kantridi«. Predblagdanska svečanost na prepunom bazenu započela je performansom s Novim listom koju su na malim tribinama izvele najmlađe sinkrice, a potom je uslijedila dodjela nagrada za najredovitije i najuspješnije plivačice. Osim njih, nagrade je dobilo i troje sretnika iz publike koje je nagradio riječki klub.  

  Drugi dio programa bio je rezerviran za sinkroreviju svih članica. Potaknute uspjehom humanitarne priredbe »Chicago na Kantridi« koja je ljetos oduševila publiku, riječke sinkroplivačice i za predbožićnu su svečanost pripremile program nastao na temu poznatih mjuzikala i glazbenih filmova. Ovog su puta odabrale poznatu priču »Kako je Grinch ukrao Božić« u čijoj je izvedbi sudjelovala 121 sinkroplivačica. Osim njih i glumca Davida Petrovića u ulozi Grincha te sinkrice Klare Crnčić u ulozi Cindy Lou Who, u programu su sudjelovale i članice Gimnastičkog kluba Vita iz Rijeke, Maraton bend, pjevači Vocal Studija Maraton predvođeni solisticama Jelenom Matanović, Marinom Mrazovac i Karlom Pupis te pjevač Dino Antonić koji je ujedno imao i ulogu naratora.


   Atraktivna božićna priredba za koju se tražila karta više oduševila je mnogobrojnu publiku. Maštovite koreografije, sjajni kostimi i prigodna božićna glazba stopili su se u pravi show na vodi kojim su riječke sinkroplivačice na najbolji mogući način zaključile godinu na izmaku. Slavljeničkoj atmosferi na bazenu na kraju je večeri dodatno doprinijela vijest da su vaterpolisti Primorja Erste banke treći put osvojili hrvatski Kup.