Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 1
Sutra: 4° 4° 1
22. siječnja 2019.
Kastav

Dvaor Jurčić: "Promjena nikad nije bila izglednija"

Davor Jurčić / Snimio Marin ANIČIĆ
Davor Jurčić / Snimio Marin ANIČIĆ
Autor:
Objavljeno: 1. lipanj 2017. u 16:18 2017-06-01T16:18:22+02:00

Naglasio je da nudi zaokret u politici vođenja grada, a politiku promatra kao služenje građanima, a ne vladanje. Smatra da zajedno sa zamjenicima Melitom Bratović i Vjekoslavom Rubešom može raditi daleko bolje u odnosu na dosadašnju vlast, u suradnji sa svima i na korist čitave zajednice

KASTAV  Davor Jurčić, kandidat Akcije mladih za gradonačelnika Kastva zahvalio je građanima na značajnoj podršci u prvom krugu izbora i pozvao ih da 4. lipnja imaju jedinstvenu priliku izabrati promjenu, novi smjer i novi pogled na Kastav. – Promjena nikad nije bila izglednija, poručio je Davor Jurčić. Naglasio je da nudi zaokret u politici vođenja grada, a politiku promatra kao služenje građanima, a ne vladanje. Smatra da zajedno sa zamjenicima Melitom Bratović i Vjekoslavom Rubešom može raditi daleko bolje u odnosu na dosadašnju vlast, u suradnji sa svima i na korist čitave zajednice. 

- Za to je potreban odmak od stranačkih interesa i prava demokracija u gradskom vijeću, bez izražene većine. Samo tako, jedini interesi do kojih će se držati bit će potrebe naših građana, poručio je.

Naglasci njihova programa »Novog pogleda na Kastav« su autohtonost, u smislu očuvanja vizure, prostora i kulture; transparentnost, kroz participativno budžetiranje, veći proračun mjesnim odborima, omogućavanje građanima da direktno utječu na vlast, objavu svih dokumenata i odmicanje politike iz segmenata kulture i sporta; održivost u planiranju prostora te modernim energetski neovisnim i održivim projektima; te ekologija, što uključuje i oplemenjivanje prostora poticanom malom i ekološkom poljoprivredom.

 Davor Jurčić pozvao je sve Kastavce da cijene vlastiti glas, informiraju se i ne propuste glasati u drugom krugu.

- Ne prepuštajte slučaju i onima koji će iz osobnog interesa sigurno otići na glasanje da odrede 4 godine naše zajedničke budućnosti. Bez obzira koga ćete podržati, smatram da je presudno za zdravu politiku u Kastvu da što više ljudi izrazi svoje mišljenje 4. lipnja, rekao je Jurčić.
 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka