Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
19. listopada 2019.
Primopredaja

Dobitniku nagradne igre Novog lista predani ključevi novog "twinga"

Foto: Sergej Drechsler
Foto: Sergej Drechsler
Autor:
Objavljeno: 7. travanj 2017. u 10:21 2017-04-07T10:21:24+02:00

Teško se posreći da se dobije tako veliku nagradu kao što sam ja dobio, a to je ovaj prelijepi auto. Od 1962. godine čitam Novi list

RIJEKA Dobitnik glavne nagrade Novog lista, renaulta twinga, Boris Baždarić iz Rijeke jučerašnji dan će zauvijek pamtiti. Naime, u autosalonu autokuće Adria P. A. na Škurinjama održana je primopredaja auta i ključeva renaulta twinga kojoj su prisustvovali direktor Boris Bandera i voditelj prodaje Boris Skoblar Adria P. A. Sretni dobitnik koji nije skrivao radost vozilo je došao preuzeti u društvu sina Roberta. Nakon što je dobio ključ u ruke bio je vrlo uzbuđen.

– Jako sam radostan. Pozitivni otkucaji srca su uvijek dobrodošli. Teško se posreći da se dobije tako veliku nagradu kao što sam ja dobio, a to je ovaj prelijepi auto. Dugi niz godina čitam Novi list i igram vašu nagradnu igru. Točnije od davne 1962. godine kada sam doselio u Rijeku riječke dnevne novine su neizostavne u mojem domu.

Do sada smo supruga i ja, u nagradnim igrama samo jednom dobili jedan pozlaćeni broš. Točnije, dobila ga je supruga. Pretplatnici smo Novog lista niz godina. Zanimljivo je svakodnevno čitati vaše novine i doznati što se sve događa u gradu, regiji i cijeloj Hrvatskoj.

Inače, susjedi i poznanici su još uvijek mi čestitaju na dobitku, a već smo imali i veliku feštu u obitelji. Ispekli smo janjca jer takva nagrada samo rijetke obraduje. Bilo je to lijepo obiteljsko druženje. Ovakve se stvari ipak ne događaju svaki dan – kazao je Boris Baždarić.

– Auto je krasan. Ima sve što suvremeno vozilo mora posjedovati, izvrsnu elektroniku i opremu, a i veličina je dobra. Nije ni prevelik ni premalen – zaključio je sretni dobitnik renault twinga.

– S Novim listom u partnerstvu smo već 19 godina.

Do sada smo, od početka nagradne igre, podijelili desetak automobila i jako dobro poslujemo s riječkom novinskom kućom. Nama je to drago i nadam se da ćemo se i ubuduće uključiti u nove projekte i podijeliti još koji automobil – istaknuo je Boris Bandera, direktor Adria P. A.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.