Problemi u prometu

Na A4 između Novog Marofa i Brezničkog Huma prepriječena vozila blokirala promet

Hina

Po riječima glasnogovornice varaždinske Policijske uprave Marine Kolarić, nekoliko vozila, teretnih i osobnih, prepriječilo se na autocesti Goričan – Zagreb te je promet na dionici između Novog Marofa i Brezničkog Huma blokiran u oba smjera, a zatvoreni su i ulazi na tu dionicu autoceste. Dodala je da prepriječena vozila nastoje ukloniti s ceste, no nije mogla reći kada će se promet normalizirati

VARAŽDIN Zbog prepriječenih vozila, za promet je zatvorena autocesta A4 na dionici između Novog Marofa i Brezničkog Huma u oba smjera, izvijestila je varaždinska Policijska uprava.  

Po riječima glasnogovornice varaždinske Policijske uprave Marine Kolarić, nekoliko vozila, teretnih i osobnih, prepriječilo se na autocesti Goričan – Zagreb te je promet na dionici između Novog Marofa i Brezničkog Huma blokiran u oba smjera, a zatvoreni su i ulazi na tu dionicu autoceste. Dodala je da prepriječena vozila nastoje ukloniti s ceste, no nije mogla reći kada će se promet normalizirati.


 Na ostalim cestama u Varaždinskoj županiji trenutačno nema zastoja, a zimski su uvjeti na svim cestama.


 Varaždinska zimska služba u trećem je stupnju pripravnosti i sve raspoložive ekipe su na cestama. Do jutra se očekuje 30 centimetara snijega, a subota i nedjelja na varaždinskom području trebale bi, po vremenskoj prognozi, biti bez oborina.