Za uvrede i prijetnje spremni

“Domoljubi” prijete ravnateljici Hine: “Zapamti, antifašistička kurvo, da sve dođe na naplatu!”

P. N.

foto: facebook

foto: facebook

"Hrabri domoljub", dakako, ne potpisuje pismo, imenom i prezimenom, nego se predstavlja kao "jedan HOS-ovac" te pismo zaključuje ustaškim pozdravom: Za dom spremni. Kako doznajemo, ravnateljica Hine Gabrijela Branka Valentić prijavila je prijetnju policiji.     



Ravnateljica Hine Gabrijela Branka Valentić našla se na udaru jednog od takozvanih domoljuba, koji joj je poslao prijeteće pismo u kojem spošiljatelj navodi da će sve što Valentić radi jednom doći na naplatu. Sama po sebi, ova poruka ne bi predstavljala zastrašujuću prijetnju, ali u kontekstu cijelog pisma jasno je da “domoljub” ravnateljici Hine poručuje da će joj se dogoditi zlo.


Drugarice Valentić, počinje svoje pismo-prijetnju pošiljatelj, “dala si otkaz Smilji Škugor da zaštitiš “SDP druga Mrsića i njegovu ženu”. “Domoljub” nadalje piše: “Ako si pratila komentare na portalima, onda si mogla doznati što većina Hrvata misli o tebi.” Dakako, pošiljatelj se referira na uvredljive komentare, prijetnje i uvrede koje su ravnateljici Hine upućene preko profila opskurnih desničarskih organizacija i osoba na društvenim mrežama.


– Komentari se mogu sažeti u poruku da si kučka – kuja i da će ti netko jebat mater. I ja podržavam komentare i namjere. Zapamti, antifašistička kurvo, da sve u životu dođe na naplatu. Koja će biti naplata za tebe kad-tad ćeš doživjeti. Kučko-kujo, učini mi uslugu. Objavi svakako ovo pismo na svom portalu, nazopvi četnika Sašu Lekovića, jebo te on,  da obavijesti sve međunarodne agencije (što će on rado učiniti) i, na kraju DORH pa da protumače ovo pismo kao “prijetnju”, piše ravnateljici Hine takozvani domoljub.




“Hrabri domoljub”, dakako, ne potpisuje pismo, imenom i prezimenom, nego se predstavlja kao “jedan HOS-ovac” te pismo zaključuje ustaškim pozdravom: Za dom spremni. Kako doznajemo, ravnateljica Hine Gabrijela Branka Valentić prijavila je prijetnju policiji i DORH-u.