Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
16. prosinca 2018.
Gimnastika

Na Svjetski kup u Osijek dolaze vježbači iz čak 37 zemalja svijeta

Robert Seligman
Robert Seligman
Autor:
Objavljeno: 21. ožujak 2017. u 18:23 2017-03-21T18:23:56+01:00

Na Svjetski kup u Osijek dolaze vježbači iz čak 37 zemalja svijeta. Četiri hrvatska gimnastička reprezentativca proteklog vikenda na Svjetskom kupu u Bakuu odlično su otvorili novu sezonu.

Sva četvorica plasirala su se u finale, a Anton Kovačević osvojio je srebro na preči, Filip Ude broncu na konju s hvataljkama, dok su Tin Srbić (preča) i Robert Seligman (konj s hvataljkama) bili šesti.
Naša delegacija iz Azerbajdžana je direktno odletjela u Dohu gdje im se priključila i olimpijka Ana Đerek, a u srijedu i četvrtak tamo ih čekaju kvalifikacije novog turnira Svjetskog kupa.
Za to vrijeme organizator našeg Svjetskog kupa, Osijek, zaprimio je popis svih zemalja koje će od 18. do 21. svibnja imati svoje predstavnike u Gradskom vrtu.
U Osijek tako dolaze gimnastičari i gimnastičarke iz čak 37 zemalja svijeta i to Alžir, Austrija, Belgija, Bjelorusija, Brazil, Bugarska, Kolumbija, Cipar, Češka, Danska, Dominikanska Republika, Finska, Velika Britanija, Njemačka, Hong Kong, Mađarska, Irska, Izrael, Italija, Jamajka, Kazahstan, Litva, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugal, Portoriko, Rumunjska, Južna Afrika, Rusija, Slovenija, Srbija, Slovačka, Ukrajina, Uzbekistan,
Venecuela, dok će Hrvatsku predstavljati naše najjače gimnastičke snage.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka