Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
13. studenoga 2019.
Sastanak u Opatiji

HNS ODLUČIO: Finale Kupa Hrvatske održat će se na stadionu Aldo Drosina

HNS ODLUČIO: Finale Kupa Hrvatske održat će se na stadionu Aldo Drosina
HNS ODLUČIO: Finale Kupa Hrvatske održat će se na stadionu Aldo Drosina
Objavljeno: 15. listopad 2018. u 17:07 2018-10-15T17:07:32+02:00

Iz HNS-a su priopćili da su donesene izmjene Pravilnika o statusu igrača i registracijama, među kojima je najvažnija promjena vezana za ugovore igrača u klubovima 3. HNL, kojima je omogućeno potpisivanje stipendijskih ugovora, do pet takvih po klubu.

OPATIJA Finale ovosezonskog izdanja hrvatskoga Kupa bit će odigrano 31. svibnja 2019. godine u Puli, na stadionu Aldo Drosina. Odlučili su tako članovi Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza na sjednici održanoj u ponedjeljak u Opatiji.

Osim te odluke, članovi IO HNS-a odredili su cijene ulaznica za posljednju domaću utakmicu naše reprezentacije u UEFA Ligi nacija, u kojoj će svjetski doprvaci na stadionu Maksimir ugostiti Španjolsku 15. studenoga. Za tribine Sjever i Jug cijena će biti 60 kuna, za tribinu Istok 100 kuna, za donji dio tribine Zapad 150 kuna, a za VIP mjesta na tribini Zapad 250 kuna.

Iz HNS-a su priopćili da su donesene izmjene Pravilnika o statusu igrača i registracijama, među kojima je najvažnija promjena vezana za ugovore igrača u klubovima 3. HNL, kojima je omogućeno potpisivanje stipendijskih ugovora, do pet takvih po klubu. Izmjenjen je i Pravilnik o radu Izvršnog odbora i njegovih tijela, a dopunjene su i liste delegata od Prve do Treće HNL. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.