Igrači nakon poraza

Vešović: ‘U Europi se ne prašta pad koncentracije’, Bradarić: ‘AEK je večeras bio bolji’

P. N.

Foto Nel Pavletić / PIXSELL

Foto Nel Pavletić / PIXSELL

Nismo im ostavili puno prostora. Dobro smo stajali, ali nažalost, primili smo dva gola iz dva prekida, zaključio je Župarić



Igrači “Rijeke” davali su nakon večerašnjeg poraza gotovo identične izjave. Mogu se svesti na pouku – razina igranja u europskim natjecanjima ne prašta pogreške.


– Nismo dovoljno kontrolirali protivnika, Livaja nam je stvarao dosta problema. Jednostavno, to je Europa i tu se ne prašta nikakav pad koncentracije. Protivnici kažnjavaju svaku grešku. Iako, mislim da je trebalo biti 1-1. Imali smo i mi svoje prilike, ali nismo bili dobri u završnici, rekao je Marko Vešović.


Grcima je čestitao Filip Bradarić, rekavši da je AEK večeras bio bolji protivnik.




– Ostaje žal, jer smo se nakon njihovog pogotka vratili u igru i bili dobri prvih 15 minuta drugog poluvremena, sve do njihovog gola. No idemo dalje, moramo se dignuti i nastaviti. Imamo puno utakmica ispred sebe, skupit ćemo glave i vidjeti što je večeras bilo loše, rekao je, dodajući da je “Rijeka” sposobna potući se sa svakim u ovoj grupi.


Branič Dario Župarić, međutim, ne misli da je obrana Rijeke večeras griješila.


– Nismo im ostavili puno prostora. Dobro smo stajali, ali nažalost, primili smo dva gola iz dva prekida, zaključio je Župarić.