Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 1
Sutra: 9° 9° 1
23. siječnja 2020.
Pripreme u Villachu

foto RIJEKA TRAGOM REPREZENTACIJE: Evo što je naš reporter snimio u pobjedi protiv Spartaka

snimio Roni Brmalj
snimio Roni Brmalj
Autor:
Objavljeno: 11. srpanj 2018. u 1:11 2018-07-11T01:11:00+02:00

dok je Rivetti pozorno gledao taktičke sheme koje su prezentirali "trenerski prvaci" Kek, odnosno nogometne majstorije moskovskog i riječkog tima, dotle je naš fotoreporter Roni Brmalj snimao, e kako bi simpatizerima i navijačima riječkog tima prezentira još jednog sportskog uspjeha najpopularnijeg riječkog tima.

Hrvatskim timovima Rusi su ovih dana redovne "mušterije. Nakon što je hrvatska reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Rusiji porazila "Zbornaju", na najbolje hrvatske nogometaše ugledala se i Rijeka, koja je na pripremama u Villachu još uvjerljivije pobijedila moskovski Spartak.

U svom petom prijateljskom susretu, Rijeka je zabilježila još jednu pobjedu. Pobjeda protiv Rusa rezultatski je bila uvjerljiva, tri naprema jedan.

Naš reporter, doajen sportskog novinarstva Orlando Rivetti dao je izvještaj u kojem nije zaboravio napomenuti da je trener Spartaka Talijan Massimo Carrera bio osvajač ruskog prvenstva iste godine kad su Matjaž Kek i njegova momčad osvajanjem prvenstva Hrvatske zabilježili sjajan uspjeh riječkog nogometa.

Rivetti je izvijestio o "taktički zatvorenoj" i "tvrdoj" utakmici, iz koje su Riječani nakon posljednjeg sučevog zvižduka izišli kao pobjednici.

Ruse je načeo Gorgon, a s dva pogotka "ovjerio" Čolak. U 88. minuti Timofejev je golom tek ublažio poraz Spartaka.

S1007B11

A dok je Rivetti pozorno gledao taktičke sheme koje su prezentirali "trenerski prvaci" Kek i Carrera, odnosno nogometne majstorije moskovskog i riječkog tima, dotle je naš fotoreporter Roni Brmalj snimao, kako bi simpatizerima i navijačima riječkog tima vizualno prezentirao detalje još jednog sportskog uspjeha najpopularnijeg riječkog tima.

Pogledajte njegove fotografije.

S1007B20
Rijeka - Spartak 3:1 / snimio Roni Brmalj

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.