Grčki nogometaš na Rujevici

Mavrias potpisao: Drago mi je što sam u Rijeci, prvo se moram dokazati na treningu

P. N.

Charalampos Mavrias / Foto: NK Rijeka

Charalampos Mavrias / Foto: NK Rijeka

Momčad nije imala sreće što nije ušla u skupine Lige prvaka jer imala je priliku. Vjerujem da se svi radujemo Europskoj ligi, to je također pravi izazov, ustvrdio je Mavrias 



– Jako sam sretan što sam postao član Rijeke. Klub ima bogatu povijest i posljednjih pet godina osvojio je puno trofeja. Drago mi je što ću dobiti priliku nositi dres Rijeke, rekao je Mavrias koji je imao priliku svjedočiti ogledu Rijeke i Olympiacosa u playoffu Lige prvaka.


Mavrias je inače karijeru počeo u Panathinaikosu, najvećem rivalu Olympiacosa.


– Atmosfera je bila odlična, navijači su sjajni. Stadion je bio pun i mislim da momčad nije imala sreće što nije ušla u skupine Lige prvaka jer imala je priliku. Vjerujem da se svi radujemo Europskoj ligi, to je također pravi izazov, ustvrdio je Mavrias naglasivši da se prvo mora dokazati.




– Prvo se moram dokazati na treningu. Spreman sam naporno raditi, dat ću sve od sebe da pokažem treneru i suigračima da sam spreman pomoći gdje god me trener stavi,  najbolje se osjećam na bočnim pozicijama na desnoj strani terena, rekao je grčki nogometaš koji nakon Panathinaikosa nosio dres Sunderlanda, Fortune Düsseldorf, te Karlsruhera.


– Za mene su to bila sjajna iskustva. Napustio sam Grčku mlad, sa samo 19 godina. Kada sam otišao u Englesku bilo je to odlično iskustvo jer igrao sam mnoge teške utakmice. U Engleskoj je jako profesionalan pristup i to mi je pomoglo da napredujem. Njemačka je također jako teška liga, svaka utakmica je bila jako kvalitetna. Sva ta iskustva napravila su me boljim igračem.


Sada sam u Rijeci i na meni je da se dokažem treneru i zaslužim svoje mjesto u momčadi, zaključio je Charalampos Mavrias, prenose službene stranice kluba.