Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 1n
Sutra: 12° 12° 1n
25. rujna 2018.
Lokomotiva - Rijeka

Današnju utakmicu u Kranjčevićevoj sudit će Pajač, Pejin se ozlijedio na treningu

snimio Vedran Karuza
snimio Vedran Karuza
Autor:
Objavljeno: 5. studeni 2017. u 11:45 2017-11-05T11:45:22+01:00

Po svemu sudeći, Pajaču je »Rijeka« suđena. Prije osam dana dijelio je pravdu na derbiju u Maksimiru, a sada opet ima istu ulogu na utakmici štićenika Matjaža Keka.

Današnju utakmicu u Kranjčevićevoj trebao je suditi Tihomir Pejin, ali on se ozlijedio na svom redovnom treningu u petak.

– Zbog toga je umjesto Pejina delegiran Igor Pajač, koji je njegova zamjena. Inače, Pajač je ove nedjelje trebao suditi utakmicu juniora »Sesveta« i »Rijeke« koju će preuzeti Fran Jović – objašnjava Josip Brezni, povjerenik za natjecanje HT Prve lige.

Po svemu sudeći, Pajaču je »Rijeka« suđena. Prije osam dana dijelio je pravdu na derbiju u Maksimiru, a sada opet ima istu ulogu na utakmici štićenika Matjaža Keka. S druge strane, čini se da je »Rijeka« postala zdravstveni rizik za suce. U 23. minuti utakmice s »Osijekom« na Rujevici ozlijedio se Goran Gabrilo, kojeg je morao zamijeniti Marko Matoc, a sada je nastradao i Pejin.

Inače, ova nedjelja predstavlja raritetan dan za hrvatski klupski nogomet. Naime, sve momčadi »Rijeke« koje sudjeluju u natjecanjima na nacionalnoj razini danas imaju prvenstvene utakmice u Zagrebu. Seniore očekuje gostovanje kod »Lokomotive«, juniori u Sesvetama igraju zaostalu utakmicu 2. kola s istoimenim domaćinom, a stariji pioniri i kadeti na rasporedu imaju oglede sa »Zagrebom« u Veslačkoj.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka